Картопля «гаряченькі штучки»
(покроковий рецепт з фото)
Набридли одноманітні страви з картоплі? А от картопля "гаряченького штучки" вам обов'язково сподобається своїм незвичайним смаком. Блюдо зовсім нескладна в приготуванні і неймовірно смачне. Готуємо!
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати картоплю "гаряченького штучки" . Приготувати таку страву не складе великих труднощів, а в результаті у вас вийде чудовий, незвичайний вечерю зі звичайної картоплі. Щоб картопелька вийшла ще смачніше, беріть молоду картоплю, тоді вона буде соковитіше. А ще таке блюдо можна приготувати порційно, загорнувши кожну картоплю у фольгу.
- Картопля - 6-7 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Голандський сир - 100-150 грам (будь-який твердий сир)
- Кріп - 2-3 штук (гілочки)
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
1. Картопля необхідно відварити в шкірці до готовності і трохи остудити.
2. Викладаємо картоплю в форму, застелену пергаментом. Потім за допомогою блюдця або давилки притискаємо картоплю, але не сильно, і змащуємо кожну картоплину маслом.
3. Потім посипаємо дрібно нарізаним кропом.
4. Кожну картоплину поливаємо соєвим соусом до смаку. Я поливав по одній чайній ложці на кожну.
5. Потім викладаємо по щіпці розмарину, чебрецю і трохи розчавленого часнику.
6. Зверху посипаємо тертим на дрібній тертці сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
7. Випікаємо хвилин 20-25. Зверху форму можна прикрити фольгою, для а 5 хвилин до готовності зняти її. Подавати картопля "гаряченького штучки" можна з будь-яким соусом.