Берлінські маффіни «столичні штучки»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Берлінських маффин «Столичні штучки». Простий, але дуже смачний рецепт приготування маффин.
Основними інгредієнтами для приготування страви є: цукор, молоко, обкладинка, яйця, борошно і варення. Виходять маффіни ароматними, ніжними і повітряними.
- Обкладинка (мелена) - 1, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Яйце (середнє) - 1 штука
- Порошок для випічки, пачка - 1 штука
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Цукор - 130 грам
- Варення (з чорної смородини) - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 260 мілілітрів
- Форми для мафінів (паперові) - 12 штук
1. Спочатку, в мисці ретельно перемішати пів чайної ложки кориці, розпушувач і борошно. Збити в мисочці яйце, додати молока, рослинне масло і дев'яносто грам цукру. Тепер треба все перемішати гарненько, потім збити злегка.
2. Ввести в цю суміш суху суміш, і до однорідності хорошенечко все перемішати.
3. Прогріваємо духовку (температура сто вісімдесят градусів), і заповнюємо формочки. У формочки (кожну) кладемо тісто (по столовій ложці), зверху накладаємо варення (приблизно чайну ложку).
4. Тепер розподіляємо по всьому формах залишок тіста (має тісто покривати варення повністю).
5. Змішати корицю (чайна ложка) і залишок цукру (сорок грам), і цією сумішшю посипати мафіни.
6. Хвилин двадцять-двадцять п'ять випікати. Маффіни готові. Смачного!