Рецепт Берлінські маффіни «столичні штучки» фото

Берлінські маффіни «столичні штучки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Маффіни
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування Берлінських маффин «Столичні штучки». Простий, але дуже смачний рецепт приготування маффин.

Опис приготування:

Основними інгредієнтами для приготування страви є: цукор, молоко, обкладинка, яйця, борошно і варення. Виходять маффіни ароматними, ніжними і повітряними.

  • Обкладинка (мелена) - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 240 грам
  • Яйце (середнє) - 1 штука
  • Порошок для випічки, пачка - 1 штука
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Цукор - 130 грам
  • Варення (з чорної смородини) - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 260 мілілітрів
  • Форми для мафінів (паперові) - 12 штук
берлінські маффіни
1. Спочатку, в мисці ретельно перемішати пів чайної ложки кориці, розпушувач і борошно. Збити в мисочці яйце, додати молока, рослинне масло і дев'яносто грам цукру. Тепер треба все перемішати гарненько, потім збити злегка.
берлінські маффіни
2. Ввести в цю суміш суху суміш, і до однорідності хорошенечко все перемішати.
берлінські маффіни
3. Прогріваємо духовку (температура сто вісімдесят градусів), і заповнюємо формочки. У формочки (кожну) кладемо тісто (по столовій ложці), зверху накладаємо варення (приблизно чайну ложку).
берлінські маффіни
4. Тепер розподіляємо по всьому формах залишок тіста (має тісто покривати варення повністю).
берлінські маффіни
5. Змішати корицю (чайна ложка) і залишок цукру (сорок грам), і цією сумішшю посипати мафіни.
берлінські маффіни
6. Хвилин двадцять-двадцять п'ять випікати. Маффіни готові. Смачного!

Схожі рецепти