Карбонара з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачна паста карбонара з шинкою з легкістю підкорить ваші серця і шлунки. Приготування за рецептом не займе багато часу, а результат порадує гарантовано.
Макарони під соусом карбонара з шинкою традиційно готують в різних регіонах Італії. Для приготування з даного рецептом використовуйте тільки свіжі продукти. Курячі яйця можна, як варіант, замінити перепелиними. Шинку використовуйте пармскую, сир - пармезан. Всього 25 хвилин і прекрасна карбонара з шинкою готова.
- Спагеті - 300 грам
- Шинка - 70 грам (пармская)
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Сир - 70 грам (пармезан)
- Сіль - 1 Чайна ложка (морська)
- Перець мелений - 1/2 чайних ложки (білий)
Нарізаємо шинку квадратними скибочками.
Обсмажуємо, але не сильно, на маслі.
Натираємо сир на самій дрібній тертці.
Приготуємо соус для пасти. Збийте яйця з пармезаном, додайте білого перцю.
У відварені спагетті влийте соус. Зверху викладаємо шинку, перемішуємо. Посипаємо пармезаном. Готово!