Карбонара з шинкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Паста карбонара з шинкою і грибами - смачне блюдо, яке не так складно приготувати. Побалуйте себя рецептом, родом з італійської національної кухні. Карбонара виходить дуже гарна!
Опис приготування:
До вашої уваги - класичний рецепт приготування карбонара з шинкою і грибами. Звичайно ж, рецепт даної карбонара трішечки відрізняється від оригінального італійського, Проте - виходить дуже чудове блюдо! Рекомендую подавати на вечерю або до обіднього столу. Хай щастить!
- Спагеті - 250 грам
- Шинка - 150 грам
- Печериці - 150 грам
- Вершки - 200 грам
- Сир"Пармезан" - 200 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Травички - За смаком (базилік і орегано)
Шинку наріжте соломкою і обсмажте на олії. Додаємо печериці, порізані тонкими пластинками.
Коли шинка і гриби трохи обсмажити, саме час влити вершки. Готуємо, помішуючи, на повільному вогні. Чекаємо загустіння вершків.
Спагеті опускаємо в киплячу воду (не ламати). Солона вода, додайте трохи рослинного масла. Варіть до стану"аль денте" , мало не доваривши спагетті, приблизно 10 хвилин після закипання.
До соусу додайте орегано і базилік, перемішайте. Також натріть на дрібній тертці сир"Пармезан" .
Змішайте пасту з соусом і подавайте до столу. Зверху присипте тертим сиром. Смачного!