Карбонара з шинкою і вершками
(покроковий рецепт з фото)
Карбонара з шинкою і вершками - це швидкий, простий, легкий в приготуванні, дуже смачний і ситний обід / вечеря. Ця страва виручає, коли в будинок прийшли неждані гості, а часу на приготування мало.
Ця страва відмінно підходить для сімейної вечері, особливо, якщо готувати після роботи взагалі немає сил. Подається страва в основному з овочевим салатом. Замість шинки можете використовувати бекон. Як приготувати Карбонара з шинкою і вершками, читайте далі.
ВАЖЛИВО! При приготуванні карбонара ніколи не додавайте збиті яйця в пасту, соус не буде таким, як треба. Саме паста додається в суміш збитих яєць.
- Порізана шинка - 1, 5 склянки
- Гриби - 1 Склянка (тонко нарізані)
- Часник - 1 зубчик
- Яйця - 4 штуки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Пармезан - 0, 5 склянки (тертий)
- Макаронні вироби - 500 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
1
Розтопити масло в сковороді, обсмажте гриби з додаванням часнику розчавленого протягом 2 хвилин. Після зніміть з вогню.
2
Переходимо до приготування пасти. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану аль денте, злийте воду.
3
Під час варіння пасти, щоб не втрачати час, приготуйте соус. Збийте яйце, пармезан і вершки до однорідної маси. Після додайте в суміш гриби і шинку, перемішайте.
4
Залишилося готову пасту з'єднати з соусом і все акуратно перемішати.