Капуста тушкована в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Вивчаємо ази кулінарії. Сьогодні я розповім, як гасити капусту самим класичним способом. Нічого зайвого ми додавати в страва не будемо - тільки безпосередньо капуста та інші обов'язкові продукти.
Як відомо, тушкована капуста - один з найпопулярніших гарнірів до м'ясних страв. В Німеччині, та й в слов'янських країнах тушкована капуста є найважливішим елементом раціону. Тому знати, як правильно гасити капусту, необхідно кожному. У цьому рецепті ви не знайдете нічого зайвого, тут тільки капуста, цибуля, томатна паста і спеції. Більше нічого. Бажаю удачі в приготуванні!
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Олія - За смаком
Розігрійте в сковороді пару столових ложок олії. Цибуля наріжте тонкими півкільцями і обсмажте до золотистого.
Додайте нашатковану капусту і тушкуйте 20 хвилин, помішуючи, на середньому вогні.
Додайте томатну пасту, сіль і перець. Перемішайте.
Гасіть капусту ще 5-15 хвилин до повної готовності (дивлячись наскільки м'яку капусту ви любите). Зніміть з вогню і подавайте, тушкована капуста готова!