Рецепт Яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі фото

Яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Блюдо даний осіннє: з сезонних овочів і яловичини. Подається як самостійне блюдо, так як поєднує в собі і гарнір, і м'ясо. Приготувати дуже просто, а з'їсти дуже смачно!

Якщо готуєте страву в сезон овочів, то можна додати в нього і кабачок, і картопля, - Усе, що ви любите. Експериментуйте! А м'ясо виходить неймовірно ніжним і м'яким. Овочі відмінно його доповнюють і розкривають смак яловичини. Подавайте блюдо, прикрасивши свіжою зеленню.

  • Яловичина - 500 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 350 грам (свіжі або у власному соку)
  • Сіль - За смаком
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 1
1. Яловичину помийте і наріжте.
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 2
2. Морква, цибуля і баклажан наріжте кубиками, порей - кільцями, часник порубати.
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 3
3. Обсмажте м'ясо на сковороді до хрусткої скоринки.
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 4
4. Додайте овочі по черзі, обсмажуючи по 5 хвилин кожен раз.
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 5
5. Додайте помідори, обсмажте разом хвилин 5.
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 6
6. Додайте воду і тушкуйте 1, 5 годину. В кінці посоліть.
яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти