Яловичина, тушкована з овочами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо даний осіннє: з сезонних овочів і яловичини. Подається як самостійне блюдо, так як поєднує в собі і гарнір, і м'ясо. Приготувати дуже просто, а з'їсти дуже смачно!
Якщо готуєте страву в сезон овочів, то можна додати в нього і кабачок, і картопля, - Усе, що ви любите. Експериментуйте! А м'ясо виходить неймовірно ніжним і м'яким. Овочі відмінно його доповнюють і розкривають смак яловичини. Подавайте блюдо, прикрасивши свіжою зеленню.
- Яловичина - 500 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Морква - 1 штука
- Помідори - 350 грам (свіжі або у власному соку)
- Сіль - За смаком
1. Яловичину помийте і наріжте.
2. Морква, цибуля і баклажан наріжте кубиками, порей - кільцями, часник порубати.
3. Обсмажте м'ясо на сковороді до хрусткої скоринки.
4. Додайте овочі по черзі, обсмажуючи по 5 хвилин кожен раз.
5. Додайте помідори, обсмажте разом хвилин 5.
6. Додайте воду і тушкуйте 1, 5 годину. В кінці посоліть.
7. Смачного!