Рецепт Яловичина в густому томатному соусі фото

Яловичина в густому томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гуляш з яловичини готується близько двох годин. За таким принципом можна приготувати не тільки яловичину, але куряче філе, індичку, свинину і навіть баранину. На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.

Гуляш можна готувати з будь-яким гарніром і з будь-якого приводу. Для багатьох це блюдо вважається святковим. Готується гуляш близько двох годин в залежності від розміру шматків і сорти м'яса. Для телятини буде цілком достатньо і 1, 5 годин. Томатна паста і борошно - два незамінних інгредієнта для цієї страви.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложок
  • Борошно - 2 Щепоток
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 1
1. Наріжте м'ясо шматочками і відправте смажитися на сковороду. Не робіть занадто сильний вогонь, щоб м'ясо не підгоріло. Коли яловичина пустить сік, і виробляти сіль за смаком.
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 2
2. Наріжте цибулю і моркву, додайте до м'яса. Смажте при постійному помішуванні до золотистого кольору м'яса.
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 3
3. Для гуляшу потрібно використовувати саме томатну пасту, а не морс. Сіль і спеції теж додайте до смаку під час смаження.
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 4
4. Зменшіть вогонь і смажте при постійному помішуванні.
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 5
5. Важливий нюанс: посипте борошном в самому кінці смаження, перемішайте і залийте водою.
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 6
6. Перекладіть в каструлю, додайте лавровий лист і спеції, тушкуйте на слабкому вогні мінімум годину. Пробуйте м'ясо на м'якість. В середньому телятина гаситься близько години, а яловичина - близько 1, 5-2 годин (в залежності від розміру шматків).
яловичина в густому томатному соусі - фото крок 7
7. Поки гаситься гуляш, можна приготувати картопляне пюре або будь-яку кашу на гарнір. Підлива виходить густий, а м'ясо - ароматним і смачним.

Схожі рецепти