Рецепт Яловичина в томатному соусі фото

Яловичина в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вашій увазі прекрасний рецепт яловичини в томатному соусі. Блюдо відмінно підходить і до обіду, і до святкової вечері. Обережно у нас Мота!

Опис приготування:

Дане блюдо для справжніх любителів м'яса: його тут багато, воно соковите і смачне. Для приготування яловичини в томатному соусі нам знадобляться стиглі томати, від томатної пасти присмак буде інший. Вино біле вибирайте сухе, це головне, вартість особливого значення не має. Обов'язково візьміть чебрець, базилік, крім розмарину.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Помідори - 800 грам
  • Вино біле - 200 мілілітрів
  • Розмарин - 2-3 штук
  • Масло оливкове - 40 грам
  • Маслини - 60 грам
  • Спеції - За смаком
яловичина в томатному соусі - фото крок 1
М'ясо наріжте на середні шматочки, замочіть у вині.
яловичина в томатному соусі - фото крок 2
Додайте спецій і відправте маринуватися в холодильник на ніч (в ідеалі), можна на пару годин.
яловичина в томатному соусі - фото крок 3
Помідори ошпарити окропом.
яловичина в томатному соусі - фото крок 4
Зніміть шкірку.
яловичина в томатному соусі - фото крок 5
Злийте маринад, м'ясо обсушити, обсмажте до золотистого кольору, постійно помішуючи.
яловичина в томатному соусі - фото крок 6
З помідор робимо соус: подрібнюємо в блендері, додаємо часник, маслини, спеції. Заливаємо соусом м'ясо.
яловичина в томатному соусі - фото крок 7
Приправити сіллю і poperčite, тушкуйте хвилин 30-40.
Наша яловичина в томатному соусі готова! Подаємо з картоплею або овочами. Смачного!

Схожі рецепти