Рецепт Корифена, тушкована в томатному соусі фото

Корифена, тушкована в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор , Обробка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Корифена, тушкована в томатному соусі - це томління в овочевому соусі риба. Для того, щоб страва вийшла особливо смачним, є парочка хитрощів, якими я і поділюся з вами.

Опис приготування:

Смачне другу страву зі свіжої морської риби, приправленою пікантним томатним соусом. Легкий, швидкий і ефектний рецепт. Смачна прісноводна рибка в приємному пікантному соусі з маленькою загадкою. Всі знайомі з заливний рибкою в томаті, на Мальтійських островах це дотримувалися готується більш вишукано і має свою родзинку. Дорадj в пікантному соусі - це поєднання простих інгредієнтів, які передають рибі незабутній смак і віяло ароматів!

  • Обробка - 500 грам
  • Часник - 10 зубчиків
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелений чилі - 5 штук
  • Листя карі - 4 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Кардамон - 3 штуки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Кокосове молоко - 1/2 склянки
  • Насіння гірчиці - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
корифена, тушкована в томатному соусі - фото крок 1
1. Замаринуйте рибу в куркумі, оцті і солі на 10 хвилин.
корифена, тушкована в томатному соусі - фото крок 2
2. Нагрійте масло в сковороді, обсмажте рибу протягом 2-ух хвилин з кожного боку.
корифена, тушкована в томатному соусі - фото крок 3
3. В окремій ємності змішайте насіння гірчиці, кардамон, гвоздику і корицю. Потім додайте подрібнену цибулю, помідори, імбир, часник, чилі і листя каррі. Гасіть овочі протягом 5 хвилин на середньому вогні.
корифена, тушкована в томатному соусі - фото крок 4
4. Влийте молоко і приправте сіллю. Прокип'ятіть молоко 3 хвилини.
корифена, тушкована в томатному соусі - фото крок 5
5. Додайте рибу і протушкувати її в соусі протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти