Корифена, тушкована в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Корифена, тушкована в томатному соусі - це томління в овочевому соусі риба. Для того, щоб страва вийшла особливо смачним, є парочка хитрощів, якими я і поділюся з вами.
Смачне другу страву зі свіжої морської риби, приправленою пікантним томатним соусом. Легкий, швидкий і ефектний рецепт. Смачна прісноводна рибка в приємному пікантному соусі з маленькою загадкою. Всі знайомі з заливний рибкою в томаті, на Мальтійських островах це дотримувалися готується більш вишукано і має свою родзинку. Дорадj в пікантному соусі - це поєднання простих інгредієнтів, які передають рибі незабутній смак і віяло ароматів!
- Обробка - 500 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Цибуля - 1 штука
- Зелений чилі - 5 штук
- Листя карі - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Кардамон - 3 штуки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Кокосове молоко - 1/2 склянки
- Насіння гірчиці - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Замаринуйте рибу в куркумі, оцті і солі на 10 хвилин.
2. Нагрійте масло в сковороді, обсмажте рибу протягом 2-ух хвилин з кожного боку.
3. В окремій ємності змішайте насіння гірчиці, кардамон, гвоздику і корицю. Потім додайте подрібнену цибулю, помідори, імбир, часник, чилі і листя каррі. Гасіть овочі протягом 5 хвилин на середньому вогні.
4. Влийте молоко і приправте сіллю. Прокип'ятіть молоко 3 хвилини.
5. Додайте рибу і протушкувати її в соусі протягом 10 хвилин.