Рецепт Корифена, запечена з горіхами і гранатом фото

Корифена, запечена з горіхами і гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Горіхи , Грецькі горіхи , Гранат , Обробка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дорадо - риба, звичайно, смачна. Але, приготована за цим рецептом, вона виступає воістину королівської. Ціла рибка, фарширована начинкою з горіхів і граната ... Це дуже смачно, просто приготувати.

Опис приготування:

Дорадо - риба, звичайно, недешева. Але якщо вам сподобався цей рецепт, візьміть для приготування будь-яку іншу рибу: хоч скумбрію або горбушу. Будь-яка рибка, приготована за цим рецептом, вийде дуже-дуже смачною.

  • Корифена - 1 штука
  • Гранат - 1 штука
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Соус "наршараб" - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 1
1. Гранат очистіть, відділи Зерна.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 2
2. З половини лимона вичавіть сік, другу половину наріжте часточками.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 3
3. Горіхи порубати або прокатати качалкою.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 4
4. Кінзу порубаєте.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 5
5. Все перемішайте, приправити сіллю. Додайте наршараб і оливкове масло.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 6
6. Рибу випатрати, видаліть зябра, зробіть поперечні надрізи.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 7
7. У черевце риби покладіть начинку (частина залиште для посипання).
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 8
8. Викладіть рибу в форму, приправити сіллю. Полийте лимонним соком і обкласти шматочками лимона.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 9
9. Розподіліть зверху залишилася начинку.
корифена, запечена з горіхами і гранатом - фото крок 10
10. Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин, потім фольгу зніміть і запікайте ще 15 хвилин. Приємного апетит!

Схожі рецепти