Корифена, запечена з горіхами і гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Дорадо - риба, звичайно, смачна. Але, приготована за цим рецептом, вона виступає воістину королівської. Ціла рибка, фарширована начинкою з горіхів і граната ... Це дуже смачно, просто приготувати.
Дорадо - риба, звичайно, недешева. Але якщо вам сподобався цей рецепт, візьміть для приготування будь-яку іншу рибу: хоч скумбрію або горбушу. Будь-яка рибка, приготована за цим рецептом, вийде дуже-дуже смачною.
- Корифена - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Лимон - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Соус "наршараб" - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Гранат очистіть, відділи Зерна.
2. З половини лимона вичавіть сік, другу половину наріжте часточками.
3. Горіхи порубати або прокатати качалкою.
4. Кінзу порубаєте.
5. Все перемішайте, приправити сіллю. Додайте наршараб і оливкове масло.
6. Рибу випатрати, видаліть зябра, зробіть поперечні надрізи.
7. У черевце риби покладіть начинку (частина залиште для посипання).
8. Викладіть рибу в форму, приправити сіллю. Полийте лимонним соком і обкласти шматочками лимона.
9. Розподіліть зверху залишилася начинку.
10. Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин, потім фольгу зніміть і запікайте ще 15 хвилин. Приємного апетит!