Рецепт Корифена, фарширована жульєном з морепродуктів фото

Корифена, фарширована жульєном з морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Обробка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На новорічний стіл в цьому році не можна ставити страви зі свинини. Оскільки Новий рік випадає на пост, то пропоную приготувати рибу. У нас буде риба, фарширована жульєном з грибів і морепродуктів.

Опис приготування:

Аналогічним чином можна фарширувати не тільки дорадо, - підійде будь-яка риба середнього розміру. Відмінно впишеться сюди, наприклад, короп. Якщо у вас немає морепродуктів, то цілком можете використовувати жульєн з грибів.

  • Корифена - 1 штука
  • Креветки - 50 грам
  • Мідії - 50 грам
  • Кальмар - 50 грам
  • Гриби - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершки - 30 мілілітрів
  • Сир - 30 грам
  • Кріп - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 1
1. Рибу помийте, обсушити.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 2
2. Видаліть зябра, потім хребет, акуратно розрізавши рибу по спинці і залишаючи черево цілим.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 3
3. Гриби і цибулю наріжте.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 4
4. Креветки, мідії і кальмар необхідно розморозити, почистіть і при необхідності наріжте.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 5
5. Обсмажте на сковороді з додаванням олії цибулю. Приберіть його зі сковороди.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 6
6. У цю ж сковороду викладіть гриби. Обсмажте і приберіть до цибулі.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 7
7. Потім обсмажте морепродукти.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 8
8. Додайте нарізаний кріп.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 9
9. Поверніть в сковороду цибулю і гриби.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 10
10. Додайте вершки і уварити до загустіння. Не забудьте посолити.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 11
11. Солона риба, поперчіть. Поставте в форму на черевце, підперши з боків бортиками з фольги, щоб вона стояла стійко. Наповніть рибу жульєном.
корифена, фарширована жульєном з морепродуктів - фото крок 12
12. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 35 хвилин. Для 5 хвилин до готовності посипте тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти