Рецепт Жульєн з морепродуктів фото

Жульєн з морепродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Креветки , Морепродукти , Мідії і гребінці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Жульєн з морепродуктів прикрасить будь-який святковий стіл. Ця страва виглядає дуже вишукано, та й на смак жюльєн виходить ніжним і ароматним. Хрустка скоринка сиру не залишить нікого байдужим.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати жульєн з морепродуктів, то зверніть увагу на цей рецепт. У класичному варіанті використовуються гриби і куряче м'ясо. Однак цей рецепт нічим не гірше. Навпаки, деяким він подобається більше з-за свого незвичайного поєднання смаків.

  • Мідії - 100 грам
  • Креветки - 150 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Крем - 6 чайних ложок
  • Сир твердий - 100 грам
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Наршараб - 1 Чайна ложка
  • Приправа - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
жульєн з морепродуктів - фото крок 1
У великій мисці з'єднайте відварені і очищені креветки (бажано використовувати дрібні коктейльні) і відварені мідії. Заправте їх наршараб, додайте нарізаний дрібними кубиками томат. Присипте інгредієнти приправою для морепродуктів і ретельно все перемішайте. Розкладіть суміш по кокотницах.
жульєн з морепродуктів - фото крок 2
Якщо хочете, можете присолити зверху інгредієнти. Однак багатьом достатньо солі, яка міститься в сирі. Змастіть інгредієнти сметаною.
жульєн з морепродуктів - фото крок 3
Натріть на дрібній або крупній тертці твердий сир. Беріть сорти, які добре плавляться. Підійде Російський або Гауда. Викладіть натертий сир в кожну кокотницу зверху сметани.
жульєн з морепродуктів - фото крок 4
Кокотниці поставте на деко. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте жульен двадцять хвилин, поки на сирі чи не з'явиться рум'яна кірочка. Подавайте гарячим.

Схожі рецепти