Капуста, маринована в розсолі
(покроковий рецепт з фото)
Недорога і дуже смачна закуска з маринованої в розсолі капусти порадує будь-якого гостя. За цим рецептом вона виходить на подив хрусткою і насиченою. Розсіл додасть пікантний смак.
Для того, щоб приготувати смачну мариновану капусту в розсолі, вам знадобиться зовсім невеликий перелік доступних інгредієнтів. Усе, що вам буде потрібно - так це нарізати овочі і залити їх розсолом. Так що не втрачайте часу і дивіться, як приготувати капусту, мариновану в розсолі.
- Капуста білокачанна - 2 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Червоний болгарський перець - 3 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 5 штук
Капусту розрізати на 4 частини, потім наріжте тонкою соломкою.
Морква очистіть від верхнього шару і натріть на крупній тертці.
Цибуля і болгарський перець наріжте тонкою соломкою.
Овочі перемішайте в широкій мисці.
Окремо змішайте оцет, сіль, цукор і рослинне масло.
Вилийте розсіл в капусту і за допомогою рук розподіліть по всій масі овочів.
На дно банки покладіть лавровий лист і перець горошком.
Наповніть банку капустою, злегка придавлюючи її.
Перші два дні тримайте капусту при кімнатній температурі з відкритою кришкою, потім накрийте її і тримайте ще день в холодильнику.
Хрустка маринована капуста в розсолі готова. Подавайте її до столу!