Бажання в розсолі
(покроковий рецепт з фото)
Замість ковбаси на сніданок пропоную приготувати буженину, соковите і смачне м'ясо сподобається всім, доповнити його можна овочами свіжими або квашеними.
Отже, сьогодні розповім, як приготувати буженину в розсолі. Це займе зовсім небагато часу, якщо не враховувати час маринування м'яса в розсолі. Я зазвичай мариную ввечері, ніч м'ясо коштує в холодильнику, а вранці запікаю. До вечора відлітає все, дуже смачно і ситно! пробуйте!
- Свинина - 1 кілограм
- Вода - 1 літр (маринад)
- Сіль - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Часник - 4-5 зубчиків (маринад)
- Koriandr - 1 Чайна ложка (маринад)
- Перець запашний горошком - 1 Чайна ложка (маринад)
- Лавровий лист - 2-3 штук (маринад)
- Орегано - 1 Чайна ложка (маринад)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена солодка - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. У велику тару покладіть всі спеції для маринаду (коріандр і перець потрібно розмолоти в ступці, часник очистити і порізати на 2-3 частини), налийте потрібну кількість води, перемішайте, щоб сіль розчинилася.
3. Помістіть м'ясо в маринад, щоб вода покривала шматок. Накрийте кришкою або плівкою і приберіть в холодильник на ніч.
4. Вранці з'єднайте томатну пасту з маслом і паприкою. Перемішайте.
5. Дістаньте м'ясо з маринаду, змастіть з усіх боків.
6. Загорніть у фольгу, щільно закривши краю. Надішліть в гарячу духовку 180-190 градусів на 1 час.
7. Відкрийте обережно фольгу, полийте жиром і печіть ще 15 хвилин під грилем до красивої скоринки.
8. М'ясо можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді.
9. Смачного!