Канапе з індичкою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава й оригінальна закуска перед вами. Якщо ви хочете урізноманітнити щоденне меню чимось простим, апетитним і нудним, тоді беріть на замітку цей рецепт і повторіть його в домашніх умовах.
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати канапе з індичкою і овочами. В даному варіанті немає хліба, але при бажанні ви можете доповнити закуску скибочкою свіжого або трохи підсушеного багета, наприклад. З овочами і соусом також можна експериментувати, щоб вийшли більш апетитні канапе.
- Фарш - 600 грам (з індички)
- Яйце - 2 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
- Бекон - 3-4 скибочок
- Червона цибуля - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Листя салату - 1 пучок
- Сир - 100 грам (приблизно)
- Істотно, майонез, гірчичний - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте фарш з яйцем, подрібненою цибулею і часником. Додайте сіль і перець.
2. Перемішайте фарш.
3. На сковороду викладіть бекон, обсмажте його до хрусткої скоринки.
4. Бекон зніміть і перекладіть на паперову серветку. Сформуйте з фаршу невеликі котлетки, викладіть їх на сковороду.
5. Смажте котлетки до рум'яної скоринки з двох сторін.
6. В кінці викладіть зверху нарізаний шматочками сир, дайте йому розплавитися.
7. На лист салату викладіть котлетку, шматочок бекону, додайте трохи соусу за смаком.
8. Кружечок помідора, колечко лука.
9. Зверху викладіть ще листочок салату, закріпіть канапе шпажкою. Смачного!