Котлети з індичкою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться побалувати себе чимось нескладним і смачним, на виручку прийде цей класний варіант, як приготувати котлети з індичкою і овочами. Корисно, швидко і смачно. Рекомендую рецепт!
Цукіні і моркву - відмінна ідея для фаршу, але це далеко не єдиний варіант. Брокколі, кольорова або пекінська капуста (подрібнені), а також солодкий перець, наприклад, теж відмінно підійдуть. Такі котлетки стануть чудовим обідом або вечерею для дорослих і дітей.
- Фарш індички - 250 грам
- Cukini - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, часник - За смаком
1. Очистіть і натріть на тертці моркву і цукіні.
2. Цукіні викладіть на рушник, відіжміть зайву воду.
3. З'єднайте овочі та фарш. Vbeyte яйця, додайте сіль і спеції за смаком. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
4. Викладіть ложкою фарш на сковороду з розігрітим маслом, смажте котлетки з двох сторін до рум'яної на середньому вогні.
5. Подавайте котлети з індичкою і овочами до столу з зеленню або гарніром за смаком.
Смачного!
Смачного!