Канапе з хамоном
(покроковий рецепт з фото)
Цей варіант канапе з хамоном в домашніх умовах я б рекомендувала подавати для особливих випадків - романтична вечеря, 8 березня, день народження… Дуже пряна і соковита закуска, але і легка при цьому!
Дуже вам рекомендую дізнатися, як приготувати канапе з хамоном. Мені здається, варто трохи проявити фантазії, і трохи витратитися, щоб по-справжньому звалити гостей з ніг своїми кулінарними талантами! Ну а якщо ж ви в пошуках варіанту дешевше, - думаю, хамон можна замінити і звичайної шинкою, а коньяк і винний оцет, - гострої томатною пастою, наприклад. Словом, я ділюся з вами класичним рецептом канапе з хамоном, а вже що і чим замінювати (і вам потрібно), я так думаю, ви і самі розберетеся!
- То ж - 6 скибочок (або будь-яке інше сиров'ялене м'ясо)
- Груша - 2 штуки
- Сир козячий - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2-3 чайних ложок
- Рукола - 50 грам
1. М'ясо охолодити, кожну скибочку розрізати уздовж на дві частини.
2. Груші нарізаємо брусочками, спочатку обсмажити на олії, а коли пустять сік, - додамо вершкове масло, оцет і коньяк. Тушкуємо на маленькому вогні ще 5-6 хвилин під кришкою.
3. А тепер на кожен шматочок м'яса викладаємо збоку шматочок груші, сиру і кілька листочків салату або руколи. Звертаємо рулетом і закріплюємо зубочистками.
4. Все готово! можна подавати, полив залишилися від груш соусом. Смачного!