Рецепт Качка з квашеною капустою фото

Качка з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Квашена капуста , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Багато хто знає, що качине м'ясо жирне і не дуже-то корисне, але яке ж воно смачне! Тим більше готуємо ми його не часто, так що іноді такі ласощі їсти можна! А правильний рецепт я підкажу.

Опис приготування:

Вивчіть, як приготувати качку з квашеною капустою в духовці. Ця страва ви можете побачити в німецької й угорської кухні. Класична подача цілої тушки, яку фарширують начинкою, підійде для великого торжества, наприклад, Нового року. І про гарнір вам турбуватися не треба, він представлений тут відразу.

  • Квашена капуста - 200 грам
  • Качка - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Айва - 1 штука
  • Luk salotų - 4 штуки
  • Вино polusladkoe - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Цукор або мед - За смаком
качка з квашеною капустою - фото крок 1
Зробіть суміш з солі і перцю. Качку випатрати і промийте. Натріть птицю пряною сумішшю всередині і зовні. Потім приберіть її в пакет. Залиште качку маринуватися в холодильнику мінімум на 1 час.
качка з квашеною капустою - фото крок 2
Цибулю очистіть. Яблуко і айву наріжте часточками.
качка з квашеною капустою - фото крок 3
Качку нафаршіруйте капустою.
качка з квашеною капустою - фото крок 4
На дно форми для випічки викладіть цибулю, яблуко і айву. Зверху покладіть качку.
качка з квашеною капустою - фото крок 5
У форму влийте вино. Закрийте її кришкою.
качка з квашеною капустою - фото крок 6
Запікайте качку протягом 40 хвилин в духовці під кришкою при 180 градусах. Потім ще 20-30 хвилин без кришки, поливаючи соком з дна. Смачного!

Схожі рецепти