Кабачки з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт кабачків з болгарським перцем для тих, хто переживає за зайві кілограми. Багато корисних овочів і неперевершений смак цих кабачків порадує навіть справжніх гурманів.
Як же приготувати кабачки з болгарським перцем в домашніх умовах? Кабачки гасяться разом в овочами. На виході отримуємо низькокалорійне і дійсно смачне гаряче блюдо. Єдине, що можна змінити за бажанням - це при відсутності кабачків використовувати баклажани. Приступимо.
- Кабачки - 500 грам
- Болгарський перець - 400 грам (червоний)
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка

Нарізаємо дрібно цибулю.

Моркву натираємо на тертку.

Перецьь наріжемо кубиками.

Кабачки нарізаємо так само, дрібними кубиками.

Смажимо на олії цибулю.

Додаємо моркву, обсмажуємо все разом.

Тепер викладаємо перець. tusim 5 хвилин під кришкою.

Фінальний етап. Насипаємо кабачки, перемішуємо. Додаємо сіль і перець. tusim 20 хвилин.

Готово! Зверху присипте зеленню і подавайте до столу. Смачного!