Кабачки в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
А чи знаєте ви, що з кабачків можна приготувати приголомшливу закуску, для цього їх потрібно нарізати брусками, обваляти в ароматної паніровці і запекти все в духовці - вийде дуже смачно і корисно.
Якщо чесно я навіть не знаю, до якої кухні відноситься цей рецепт приготування кабачків в паніровці, але це і не важливо, адже головне тут то, що блюдо це шалено смачне. Кабачки виходять з ароматної хрусткою скоринкою, вони відмінно підходять до вина і навіть пива, а я іноді їдять їх просто так, з томатним соусом. Так що якщо ви ще ніколи не пробували цю смакоту, то я дуже рекомендую вам приготувати кабачки в паніровці в домашніх умовах, до того ж весь процес займе у вас від сили хвилин 40-50.
- Кабачок цукіні - 3 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
Спершу нам потрібно промити кабачки під проточною водою і витерти їх, потім зрізаємо кінчики і нарізаємо кабачки досить великими брусками.
У чашу блендера насипаємо панірувальні сухарі, додаємо часник, базилік, воду, сіль і перець за смаком, перемішуємо все до однорідного стану. В отриманій суміші паніруємо бруски з кабачків.
Викладаємо кабачки в паніровці на решітку і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 20-30. У процесі запікання бруски скроплюємо оливковою олією, щоб вони не пересохли.
Як тільки кабачки покриються рум'яною скоринкою, їх можна діставати з духовки і подавати до столу. Приємного всім апетиту!