Рецепт Кабачки в духовці фото

Кабачки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Кабачок , Цукіні
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Самі по собі кабачки як би позбавлені смаку, а ось якщо додати до них деякі інгредієнти і ароматні спеції, цей овоч стає дуже смачним. Кабачки, запечені в духовці, - відмінне блюдо до обіду!

Опис приготування:

Кабачки або цукіні відмінно підходять для приготування в духовці, і хоча самі по собі вони позбавлені смаку, додавши всього лише кілька інгредієнтів, ми покращимо їх смак і отримаємо в підсумку дуже смачна страва. Один з безлічі рецептів, в яких розказано, як приготувати кабачки в духовці, перед вами. Готуємо!

  • Кабачки або цукіні - 3 штуки (невеликі)
  • Сир - 150-200 грам
  • В'ялені помідори - 4-6 штук
  • Яйце - 1 штука (не обов'язково)
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Прованські трави - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Зелень петрушки - 2-3 штук (гілочки)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
кабачки в духовці - фото крок 1
Кабачки розрізаємо вздовж на дві частини і ложкою вискребают серцевину з насінням. Посипаємо кабачки спеціями, трохи посолити.
кабачки в духовці - фото крок 2
Подрібнимо в'ялені помідори і зелень, розмішати з сиром, натертим на дрібній тертці сиром, додавши ароматні трави, сіль і перець за смаком. Якщо сир сухий, додаємо яйце, якщо мокрий - яйце можна не додавати.
кабачки в духовці - фото крок 3
І заповнюємо вийшла начинкою кабачки. Змащуємо деко рослинним маслом, викладаємо заповнені човники.
кабачки в духовці - фото крок 4
І запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40 до красивої скоринки.
кабачки в духовці - фото крок 5
Подавати цю страву можна і гарячим, і холодним. Смачного!

Схожі рецепти