Рецепт Кабачки по-грецьки фото

Кабачки по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже смачна страва - кабачки по-грецьки в домашніх умовах. Влітку таке блюдо стане незамінним до обіду, сніданку і навіть вечері, а його смак вразить навіть найвибагливішого гурмана.

Опис приготування:

Кабачки можна готувати по-різному і завжди вони виходять смачними. На цей раз я вирішила зробити кабачки по-грецьки за класичним рецептом (як мене вчила ще моя бабуся). Ви знаєте, страва вийшла смачною і дуже традиційним для цього виду овочів.

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кріп - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
кабачки по-грецьки - фото крок 1
1. Приготувати кабачки по-грецьки в домашніх умовах дуже легко, особливо в літню пору. Я роблю це блюдо дуже часто, а мої домашні завжди гідно оцінюють мої старання.
кабачки по-грецьки - фото крок 2
2. Нарізаємо для початку кабачки (перед цим ретельно миємо). Я нарізаю зазвичай їх кільцями, товщиною не більше 6 мм.
кабачки по-грецьки - фото крок 3
3. Наступний на черзі - помідор. Його краще шинкувати кубиками середнього розміру.
кабачки по-грецьки - фото крок 4
4. Болгарський перець ріжемо так само, як і помідор, а ось зелень кропу подрібнюємо дрібно. Для цієї страви краще всього використовувати кріп, а не петрушку.
кабачки по-грецьки - фото крок 5
5. Відразу обсмажуємо кабачки, потім по черзі овочі. Для смаження використовуємо олію.
кабачки по-грецьки - фото крок 6
6. В самому кінці викладаємо кабачки і накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь і доводимо до готовності наші овочі.
кабачки по-грецьки - фото крок 7
7. От і все, наші кабачки по-грецьки в домашніх умовах готові. Солимо і перчимо до смаку і перед подачею ще можна присипати зеленню.

Схожі рецепти