Рецепт Кабачки молоді в духовці фото

Кабачки молоді в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок , Пармезан
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Молоді кабачки відрізняються не тільки розмірами, у них тонка шкірка, немає насіння і солодкуватий присмак. Розповім сьогодні про те, як приготувати кабачки молоді в духовці зі спеціями і пармезаном.

Опис приготування:

Запечені кабачки подавайте до столу після охолодження. Це відмінна закуска або доповнення до м'ясних, рибних страв. Можна зробити їх з ароматними травами, з сиром або попередньо замаринувати. Якщо хочете, зробіть до них вершковий соус. Здорове і поживну страву для всієї родини.

  • Кабачки - 4 штуки
  • Пармезан - 100 грам
  • Сушений чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Свіжа петрушка - 2 Ст. Ложки
кабачки молоді в духовці - фото крок 1
1. У миску викладіть тертий на дрібній тертці пармезан, все сушені трави, сіль і чорний мелений перець, часниковий порошок і перемішайте.
кабачки молоді в духовці - фото крок 2
2. Вимийте і розріжте молоді кабачки на 4 частини, викладіть їх на деко і полийте оливковою олією, потім посипте спеціями.
кабачки молоді в духовці - фото крок 3
3. Запікайте кабачки в розігрітому до 170 градусів духовці близько 15 хвилин. Готові кабачки перекладіть в тарілку і посипати свіжою дрібно рубаною петрушкою.

Схожі рецепти