Кабачки молоді в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Молоді кабачки відрізняються не тільки розмірами, у них тонка шкірка, немає насіння і солодкуватий присмак. Розповім сьогодні про те, як приготувати кабачки молоді в духовці зі спеціями і пармезаном.
Запечені кабачки подавайте до столу після охолодження. Це відмінна закуска або доповнення до м'ясних, рибних страв. Можна зробити їх з ароматними травами, з сиром або попередньо замаринувати. Якщо хочете, зробіть до них вершковий соус. Здорове і поживну страву для всієї родини.
- Кабачки - 4 штуки
- Пармезан - 100 грам
- Сушений чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Свіжа петрушка - 2 Ст. Ложки
1. У миску викладіть тертий на дрібній тертці пармезан, все сушені трави, сіль і чорний мелений перець, часниковий порошок і перемішайте.
2. Вимийте і розріжте молоді кабачки на 4 частини, викладіть їх на деко і полийте оливковою олією, потім посипте спеціями.
3. Запікайте кабачки в розігрітому до 170 градусів духовці близько 15 хвилин. Готові кабачки перекладіть в тарілку і посипати свіжою дрібно рубаною петрушкою.