Рецепт Хліб на сковороді фото

Хліб на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На обід
Випічка, Хліб, Коржі

Мрієте про домашню свіжої випічки, але духовка зламалася? Не біда, адже ви завжди зможете дізнатися, як зробити хліб на сковороді, швидко і просто! Я такі ароматні коржі часто готую, смачно!

Ось такий ось простий рецепт приготування хліба на сковороді. Правда ж, він гідний вашої уваги? Смачний хліб власного приготування - мрія справжньої господині, так що рекомендую навчитися і вам готувати такий хліб на сковороді в домашніх умовах! В якості начинки можна брати сир і зелень.

  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
хліб на сковороді - фото крок 1
1. Борошно (приблизно половину від загальної кількості) просійте в глибоку ємність. По центру зробіть поглиблення. Вбийте туди яйце. Додайте сіль і цукор.
хліб на сковороді - фото крок 2
2. Також по центру влийте рослинне масло, викладіть сметану і додайте соду. Почніть замішувати тісто з центру, потроху доливаючи кефір. В кінці просійте ще трохи борошна і перемішайте руками. Тісто має бути липким і м'яким.
хліб на сковороді - фото крок 3
3. Викладаємо тісто на присипану борошном поверхню. Зверху просіваємо борошно, що залишилося. Починаємо замішувати руками. Потім готове тісто перекладаємо в целофановий пакет і даємо йому постояти півгодини. Після чого назад викладаємо на трохи присипану борошном поверхню.
хліб на сковороді - фото крок 4
4. Трохи обминали тісто руками, формуємо з нього щільну ковбаску, яку розрізаємо на 3-4 частини. Кожну з частин знову розгортає в ковбаску і розрізаємо на 5-6 частин.
хліб на сковороді - фото крок 5
5. Кожну з маленьких частин розгортаємо і наколює по всіх поверхні виделкою.
хліб на сковороді - фото крок 6
Обсмажуємо коржі на розігрітій з рослинним маслом сковороді з двох сторін до рум'яної. Усередині коржів також можна вкладати начинку. Для цього помістіть її по центру, краї защипніть і вийшов мішечок розподіліть пальцями або розкачайте качалкою до стану коржі.

Схожі рецепти