Рецепт Хліб на сковороді фото

Хліб на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На обід
Випічка , Хліб , Коржі
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мрієте про домашню свіжої випічки, але духовка зламалася? Не біда, адже ви завжди зможете дізнатися, як зробити хліб на сковороді, швидко і просто! Я такі ароматні коржі часто готую, смачно!

Опис приготування:

Ось такий ось простий рецепт приготування хліба на сковороді. Правда ж, він гідний вашої уваги? Смачний хліб власного приготування - мрія справжньої господині, так що рекомендую навчитися і вам готувати такий хліб на сковороді в домашніх умовах! В якості начинки можна брати сир і зелень.

  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
хліб на сковороді - фото крок 1
1. Борошно (приблизно половину від загальної кількості) просійте в глибоку ємність. По центру зробіть поглиблення. Вбийте туди яйце. Додайте сіль і цукор.
хліб на сковороді - фото крок 2
2. Також по центру влийте рослинне масло, викладіть сметану і додайте соду. Почніть замішувати тісто з центру, потроху доливаючи кефір. В кінці просійте ще трохи борошна і перемішайте руками. Тісто має бути липким і м'яким.
хліб на сковороді - фото крок 3
3. Викладаємо тісто на присипану борошном поверхню. Зверху просіваємо борошно, що залишилося. Починаємо замішувати руками. Потім готове тісто перекладаємо в целофановий пакет і даємо йому постояти півгодини. Після чого назад викладаємо на трохи присипану борошном поверхню.
хліб на сковороді - фото крок 4
4. Трохи обминали тісто руками, формуємо з нього щільну ковбаску, яку розрізаємо на 3-4 частини. Кожну з частин знову розгортає в ковбаску і розрізаємо на 5-6 частин.
хліб на сковороді - фото крок 5
5. Кожну з маленьких частин розгортаємо і наколює по всіх поверхні виделкою.
хліб на сковороді - фото крок 6
Обсмажуємо коржі на розігрітій з рослинним маслом сковороді з двох сторін до рум'яної. Усередині коржів також можна вкладати начинку. Для цього помістіть її по центру, краї защипніть і вийшов мішечок розподіліть пальцями або розкачайте качалкою до стану коржі.

Схожі рецепти