Рецепт Гуляш з чорносливом фото

Гуляш з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив, Баранина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гуляш з чорносливом можна приготувати з баранини або яловичини в залежності, яке м'ясо ви придбали. Гуляш ми приготуємо знатний - з овочами, спеціями, чудесним чорносливом. Знадобиться 1, 5 годину.

Як приготувати гуляш з чорносливом?

1. У сковороді нагрійте масло. Додайте очищений і нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений часник. Смажте на середньому вогні до прозорості.

2. Баранину промийте, наріжте кубиками і додайте до цибулі і часнику.

Обсмажте з усіх боків до коричневого кольору. Потім вимкніть вогонь.

3. У велику каструлю влийте курячий бульйон, томатне пюре або збиті блендером консервовані у власному соку томати, червоне вино і подрібнені помідори. Доведіть до кипіння, потім вогонь понизьте до середньо-повільного.

4. Додайте подрібнений пастернак, порізану кружальцями моркву, обсмажене м'ясо.

5. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом години. Періодично помішуйте.

6. Додати сіль, поперчіть, додайте цукру. Якщо хочете, щоб гуляш був густішим, то невелика кількість соусу з каструлю змішайте з кукурудзяним крохмалем, потім влийте його в каструлю і перемішайте.

7. Додайте чорнослив. Перемішайте і тушкуйте ще хвилин 10.

Гуляш з чорносливом готовий!

Смачного!

  • Баранина - 500 грам (або яловичина)
  • Картопля - 3 штуки
  • Пастернак - 1 штука
  • Морквина - 2 штуки
  • Помідори - 4-5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Бульйон курячий - 4 склянки
  • Червоне вино сухе - 1 Склянка
  • Томатне пюре - 500 грам (або збиті блендером помідори)
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (краще коричневий)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка свіжа - За смаком (для прикраси)
Як приготувати гуляш з чорносливом?

1. У сковороді нагрійте масло. Додайте очищений і нарізаний невеликими кубиками цибулю і подрібнений часник. Смажте на середньому вогні до прозорості.

2. Баранину промийте, наріжте кубиками і додайте до цибулі і часнику.

Обсмажте з усіх боків до коричневого кольору. Потім вимкніть вогонь.

3. У велику каструлю влийте курячий бульйон, томатне пюре або збиті блендером консервовані у власному соку томати, червоне вино і подрібнені помідори. Доведіть до кипіння, потім вогонь понизьте до середньо-повільного.

4. Додайте подрібнений пастернак, порізану кружальцями моркву, обсмажене м'ясо.

5. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом години. Періодично помішуйте.

6. Додати сіль, поперчіть, додайте цукру. Якщо хочете, щоб гуляш був густішим, то невелика кількість соусу з каструлю змішайте з кукурудзяним крохмалем, потім влийте його в каструлю і перемішайте.

7. Додайте чорнослив. Перемішайте і тушкуйте ще хвилин 10.

Гуляш з чорносливом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти