Гуляш з яловичини з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з яловичини з чорносливом - справжня смакота. Я знаю дуже мало людей, хто не любить страви з м'яса. А вже чоловіків таких одиниці. Тому треба вміти готувати гуляш з яловичини з чорносливом!
Гуляш з яловичини з чорносливом готувати і просто, і складно! Потрібно вміти доводити яловичину до м'якості, а це непросто, особливо, якщо м'ясо не відрізняється молодістю! Спочатку м'ясо обсмажте на сильному вогні, щоб утворилася рум'яна кірочка, а потім тушкуйте його в цілому пару годин на повільному вогні під кришкою. Подавайте гуляш з яловичини з чорносливом з відвареною картоплею. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Чорнослив без кісточок - 10 штук
- Вода - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вино - 200 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
М'ясо порізати на шматочки і обсмажте на сильному вогні.
М'ясо обсмажте до золотистої скоринки і складіть в каструлю з товстим дном.
На сковороду, де смажилося м'ясо влийте вино, дайте покипіти хвилинку і все перелийте в каструлю до м'яса.
Цибуля обсмажте на сковороді до прозорості.
Влийте томатну пасту до цибулі і посмажте ще 2 хвилини.
Цибуля додайте до м'яса і тушкуйте на маленькому вогні годину. Воду підливайте в міру необхідності.
Додайте до м'яса чорнослив без кісточок. Гасіть ще півгодини. Додайте сіль і спеції.
Смачного!