Рецепт Гуляш з яловичини з чорносливом фото

Гуляш з яловичини з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фрукти, Яловичина, Сухофрукти, Чорнослив
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гуляш з яловичини з чорносливом - справжня смакота. Я знаю дуже мало людей, хто не любить страви з м'яса. А вже чоловіків таких одиниці. Тому треба вміти готувати гуляш з яловичини з чорносливом!


Гуляш з яловичини з чорносливом готувати і просто, і складно! Потрібно вміти доводити яловичину до м'якості, а це непросто, особливо, якщо м'ясо не відрізняється молодістю! Спочатку м'ясо обсмажте на сильному вогні, щоб утворилася рум'яна кірочка, а потім тушкуйте його в цілому пару годин на повільному вогні під кришкою. Подавайте гуляш з яловичини з чорносливом з відвареною картоплею. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Чорнослив без кісточок - 10 штук
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Вино - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 1
М'ясо порізати на шматочки і обсмажте на сильному вогні.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 2
М'ясо обсмажте до золотистої скоринки і складіть в каструлю з товстим дном.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 3
На сковороду, де смажилося м'ясо влийте вино, дайте покипіти хвилинку і все перелийте в каструлю до м'яса.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 4
Цибуля обсмажте на сковороді до прозорості.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 5
Влийте томатну пасту до цибулі і посмажте ще 2 хвилини.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 6
Цибуля додайте до м'яса і тушкуйте на маленькому вогні годину. Воду підливайте в міру необхідності.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 7
Додайте до м'яса чорнослив без кісточок. Гасіть ще півгодини. Додайте сіль і спеції.
гуляш з яловичини з чорносливом - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти