Рецепт Бельгійський гуляш Стофвлее фото

Бельгійський гуляш Стофвлее
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Часник , Цибуля
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я всім дуже рекомендую приготувати це бельгійське м'ясне блюдо, - воно не схоже ні на що! Дуже незвично і оригінально. Такого Ви точно ніколи не пробували! цікаво? Заходьте і дивіться рецепт.

Опис приготування:

Якщо Ви хочете покуштувати соковите, ніжне, ароматне і тане в роті м'ясо, то обов'язково приготуйте гуляш з даного рецептом! Оскільки рецепт традиційний, то рекомендую точно слідувати рецептурою, - і тоді Ви отримаєте справжнє бельгійське блюдо, яке Вас безсумнівно порадує.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Пиво - 300 мілілітрів
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 4 чайних ложки
  • Житній хліб - 2 скибочки
  • Вершкове масло. - 50 грам
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 1
1. Яловичину помийте і наріжте на шматочки.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 2
2. Цибулю і часник почистіть і наріжте соломкою.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 3
3. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте м'ясо протягом 5 хвилин.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 4
4. Додайте цибулю і часник, обсмажуйте всі разом близько 5 хвилин.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 5
5. Додайте воду, пиво і тушкуйте яловичину хвилин 7. Додати сіль, поперчіть.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 6
6. Скибочки хліба намажте гірчицею.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 7
7. Покладіть на м'ясо гірчичною стороною вниз.
бельгійський гуляш Стофвлее - фото крок 8
8. Накрийте гуляш кришкою і тушкуйте 1, 5 - 2 годину. Потім розмішайте все разом і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти