Бельгійський гуляш Стофвлее
(покроковий рецепт з фото)
Я всім дуже рекомендую приготувати це бельгійське м'ясне блюдо, - воно не схоже ні на що! Дуже незвично і оригінально. Такого Ви точно ніколи не пробували! цікаво? Заходьте і дивіться рецепт.
Якщо Ви хочете покуштувати соковите, ніжне, ароматне і тане в роті м'ясо, то обов'язково приготуйте гуляш з даного рецептом! Оскільки рецепт традиційний, то рекомендую точно слідувати рецептурою, - і тоді Ви отримаєте справжнє бельгійське блюдо, яке Вас безсумнівно порадує.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Пиво - 300 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 4 чайних ложки
- Житній хліб - 2 скибочки
- Вершкове масло. - 50 грам
1. Яловичину помийте і наріжте на шматочки.
2. Цибулю і часник почистіть і наріжте соломкою.
3. На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте м'ясо протягом 5 хвилин.
4. Додайте цибулю і часник, обсмажуйте всі разом близько 5 хвилин.
5. Додайте воду, пиво і тушкуйте яловичину хвилин 7. Додати сіль, поперчіть.
6. Скибочки хліба намажте гірчицею.
7. Покладіть на м'ясо гірчичною стороною вниз.
8. Накрийте гуляш кришкою і тушкуйте 1, 5 - 2 годину. Потім розмішайте все разом і подавайте до столу. Смачного!