Торт «бельгійський шоколад»
(покроковий рецепт з фото)
Ми всі любимо шоколад, ніж його більше, тим краще! Торт "бельгійський шоколад" - це справжня знахідка для ласунів. Дуже солодкий, а головне - його багато. Приготуйте його з нагоди свята.
Як приготувати торт "бельгійський шоколад", в домашніх умовах? Все дуже просто! Усе, що знадобиться, є практично в кожному будинку. Виконайте покрокову інструкцію - і можете ставити чайник, щоб спробувати смачний шоколадний десерт, зроблений своїми руками.
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Вода - 200 грам
- Соняшникова олія - 60 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Молочний шоколад - 200 грам
- Темний шоколад - 100 грам
- Вершки 30% - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 10 грам
Змішуємо борошно, цукор, крохмаль, розпушувач і какао, перемішуємо. В іншій тарі перемішуємо воду з соняшниковою олією. Після з'єднуємо сухі і рідкі інгредієнти і все ретельно збиваємо. Змащуємо форму для випікання вершковим маслом. Ставимо в духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий крем. Доводимо до кипіння вершки, додаємо шоколад. Перемішуємо до однорідної маси.
Коли пиріг спікся, ділимо його на дві частини. Першу частину рясно змащуємо кремом, накриваємо другим коржем. Далі повністю покриваємо верхній корж тим же шоколадним кремом.
Сбівальной, можна за допомогою водяної бані. Отриману глазур накладаємо на наш торт.
Ось і вийшов наш десерт, як я і писала, він дуже простий. Залишилося спробувати, щоб ви переконалися, який він смачний.
Ось і вийшов наш десерт, як я і писала, він дуже простий. Залишилося спробувати, щоб ви переконалися, який він смачний.