Торт «Шоколад на окропі»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви дуже любите шоколадний і пористий бісквіт в тортах, то вам точно припаде до смаку описаний мною рецепт. Ця випічка не складна у виконанні, тому підійде і для будніх днів.
Обов'язково прочитайте опис того, як приготувати торт "шоколад на окропі" . У рецепті я не розповіла рецепти крему і глазурі. Виберіть найпростіший білковий крем, а для прикраси можете просто розтопити будь-який шоколад з вершковим маслом або вершками. Але можете спробувати і щось інше, Усе, що вам припаде до смаку.
- Какао - 70 грам
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 400 грам
- Рослинна олія - 90 мілілітрів
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Білковий крем - За смаком
- Шоколадна глазур - За смаком
У глибокій мисці з'єднайте цукор з какао і содою.
Просійте до суміші борошно. Всі інгредієнти перемішайте.
Додайте яйця і молоко. Замішайте тісто, краще міксером.
Влийте масло, постійно збиваючи. В кінці додайте оцет.
Тонкою цівкою влийте окріп, постійно заважаючи масу. Вона повинна стати однорідною.
Форму для випічки змастіть трохи рослинним маслом і присипте борошном. Влийте в форму тісто.
Запікайте бісквіт при 180 градусах в духовці протягом 30 хвилин.
Остиглий корж розділіть на 2 частини, розрізавши поперек. Промажьте одну кремом. Покладіть на нього другу частину.
Зверху прикрасьте торт глазур'ю. Зробіть необхідну вам форму торта, srezav кінець.
Залиште наше шоколадне диво на 2 години в холодильнику для просочення. Смачного чаювання!