Рецепт Торт «Шоколад на окропі» фото

Торт «Шоколад на окропі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Какао , Шоколад , Молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви дуже любите шоколадний і пористий бісквіт в тортах, то вам точно припаде до смаку описаний мною рецепт. Ця випічка не складна у виконанні, тому підійде і для будніх днів.

Опис приготування:

Обов'язково прочитайте опис того, як приготувати торт"Шоколад на окропі" . У рецепті я не розповіла рецепти крему і глазурі. Виберіть найпростіший білковий крем, а для прикраси можете просто розтопити будь-який шоколад з вершковим маслом або вершками. Але можете спробувати і щось інше, Усе, що вам припаде до смаку.

  • Какао - 70 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Білковий крем - За смаком
  • Шоколадна глазур - За смаком
торт
У глибокій мисці з'єднайте цукор з какао і содою.
торт
Просійте до суміші борошно. Всі інгредієнти перемішайте.
торт
Додайте яйця і молоко. Замішайте тісто, краще міксером.
торт
Влийте масло, постійно збиваючи. В кінці додайте оцет.
торт
Тонкою цівкою влийте окріп, постійно заважаючи масу. Вона повинна стати однорідною.
торт
Форму для випічки змастіть трохи рослинним маслом і присипте борошном. Влийте в форму тісто.
торт
Запікайте бісквіт при 180 градусах в духовці протягом 30 хвилин.
торт
Остиглий корж розділіть на 2 частини, розрізавши поперек. Промажьте одну кремом. Покладіть на нього другу частину.
торт
Зверху прикрасьте торт глазур'ю. Зробіть необхідну вам форму торта, srezav кінець.
торт
Залиште наше шоколадне диво на 2 години в холодильнику для просочення. Смачного чаювання!

Схожі рецепти