Бісквіт на окропі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати бісквіт на окропі в мультиварці в домашніх умовах. Якось раз я хотіла зробити торт, так як знайшлася банку вареного згущеного молока, а молока не виявилося. Так і вийшов рецепт!
Хто б міг подумати, що без молока, сметани або якого-небудь іншого молочного продукту можна приготувати такий цікавий, пишний і ніжний бісквіт! Я ось довго не вірила, але спробувала - і не розчарувалася! Спробуйте і ви, вам сподобається!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Окріп - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо яйця і цукор в міксері. Заважаємо довго, близько 10 хвилин, щоб маса стала пишною, білої і липкою.
2. Окремо змішаємо борошно і розпушувач, додамо цю суміш в яєчну, перемішаємо, щоб не було грудочок. Сюди ж - масло і крутий окріп. Швидко заважаємо - і переливаємо тісто в чашу мультиварки, застелену пекарської папером.
3. В режимі "випічка" готуємо наш бісквіт 1 годину 10 хвилин.
4. Потім прикрашаємо. Такий бісквіт дуже зручно використовувати як основу для всіляких тортиків. Приємного апетиту і вдалою готування!