Рецепт Ванільний бісквіт на окропі фото

Ванільний бісквіт на окропі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ваніль, Спеції, Прянощі, Приправи, Ванілін
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Бісквіт

Хочете дізнатися, як приготувати ванільний бісквіт на окропі без додавання молока і розпушувача таким чином, щоб отримати ідеально пишну і ніжну випічку? Зараз я вам докладно про це розповім!

Приготувавши цей бісквіт заздалегідь, потім можна перетворити його в дуже смачний тортик. Просто загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильнику приблизно на добу. Що потім? розрізаєте навпіл, виходить два (і три) коржа, які залишиться тільки промазати улюбленим кремом і красиво прикрасити. Ще як варіант - просочення коржів сиропом. В такому випадку випічка вийде ніжною і дуже соковитою. Готуйте з задоволенням!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка(200 мл.)
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (без запаху)
  • Окріп - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
ванільний бісквіт на окропі - фото крок 1
Для початку підготуємо наші інгредієнти.
ванільний бісквіт на окропі - фото крок 2
Збийте за допомогою міксера 4 яйця з цукром і ваніліном до білого густої піни. Це займе близько 7-10 хвилин.
Продовжуючи збивати, додайте тонкою цівкою масло, потім - окріп.
ванільний бісквіт на окропі - фото крок 3
Додайте просіяне борошно в два етапи, перемішуйте тісто за допомогою силіконової лопатки (spatwlı). Перемішувати потрібно зверху вниз.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Вилийте тісто в силіконову форму діаметром 22 см., змащену олією. Накрийте форму зверху фольгою.
Випікайте бісквіт 35-40 хвилин до сухої шпажки. Час випічки залежить від вашої духовки.
ванільний бісквіт на окропі - фото крок 4
Готовий бісквіт остудіть у формі. Потім акуратно виймаємо його і залишаємо остигати на решітці.
ванільний бісквіт на окропі - фото крок 5
Ванільний бісквіт на окропі - чудова основа для улюбленого вашого торта. Мінімум зусиль - і ароматний, ніжний, смачний бісквіт готовий.

Схожі рецепти