Ванільний бісквіт на окропі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати ванільний бісквіт на окропі без додавання молока і розпушувача таким чином, щоб отримати ідеально пишну і ніжну випічку? Зараз я вам докладно про це розповім!
Приготувавши цей бісквіт заздалегідь, потім можна перетворити його в дуже смачний тортик. Просто загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильнику приблизно на добу. Що потім? розрізаєте навпіл, виходить два (і три) коржа, які залишиться тільки промазати улюбленим кремом і красиво прикрасити. Ще як варіант - просочення коржів сиропом. В такому випадку випічка вийде ніжною і дуже соковитою. Готуйте з задоволенням!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка(200 мл.)
- Ванілін - 1 щіпка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (без запаху)
- Окріп - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
Для початку підготуємо наші інгредієнти.
Збийте за допомогою міксера 4 яйця з цукром і ваніліном до білого густої піни. Це займе близько 7-10 хвилин.
Продовжуючи збивати, додайте тонкою цівкою масло, потім - окріп.
Продовжуючи збивати, додайте тонкою цівкою масло, потім - окріп.
Додайте просіяне борошно в два етапи, перемішуйте тісто за допомогою силіконової лопатки (spatwlı). Перемішувати потрібно зверху вниз.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Вилийте тісто в силіконову форму діаметром 22 см., змащену олією. Накрийте форму зверху фольгою.
Випікайте бісквіт 35-40 хвилин до сухої шпажки. Час випічки залежить від вашої духовки.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Вилийте тісто в силіконову форму діаметром 22 см., змащену олією. Накрийте форму зверху фольгою.
Випікайте бісквіт 35-40 хвилин до сухої шпажки. Час випічки залежить від вашої духовки.
Готовий бісквіт остудіть у формі. Потім акуратно виймаємо його і залишаємо остигати на решітці.
Ванільний бісквіт на окропі - чудова основа для улюбленого вашого торта. Мінімум зусиль - і ароматний, ніжний, смачний бісквіт готовий.