Рецепт Ванільний бісквіт для торта фото

Ванільний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця, Ваніль
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка, Бісквіт

Основа торта - хороший і смачний бісквіт! Ванільний бісквіт готую часто і повинен зізнатися, що нічого кращого за нього, поки-що не придумав! Ідеально підходить для тортів з великою кількістю фруктів!

Вже не знаю чому цей бісквіт виходить настільки хорошим, можливо весь секрет - в ідеально підібраних пропорціях. Рекомендую випікати в формі, діаметром 24 см, тоді бісквіт вийде високим, пишним і красивим. Ягідні і фруктові торти з кремом виходять просто чудові!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 180 грам
  • Борошно - 170 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Окріп - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 штука (пакетик)
ванільний бісквіт для торта - фото крок 1
Окремо збийте яйця. Додайте ваніль і цукор, збивайте ще 5 хвилин.
ванільний бісквіт для торта - фото крок 2
Додаємо просіяне з розпушувачем борошно, а також окріп і масло. Ретельно замісити тісто.
ванільний бісквіт для торта - фото крок 3
Перелийте тісто в роз'ємну форму для випічки. Запікайте бісквіт в духовці 40 хвилин, при температурі 180 градусів.
ванільний бісквіт для торта - фото крок 4
Ванільний бісквіт для торта готовий!

Схожі рецепти