Ванільний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)
Основа торта - хороший і смачний бісквіт! Ванільний бісквіт готую часто і повинен зізнатися, що нічого кращого за нього, поки-що не придумав! Ідеально підходить для тортів з великою кількістю фруктів!
Вже не знаю чому цей бісквіт виходить настільки хорошим, можливо весь секрет - в ідеально підібраних пропорціях. Рекомендую випікати в формі, діаметром 24 см, тоді бісквіт вийде високим, пишним і красивим. Ягідні і фруктові торти з кремом виходять просто чудові!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 180 грам
- Борошно - 170 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Окріп - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 штука (пакетик)
Окремо збийте яйця. Додайте ваніль і цукор, збивайте ще 5 хвилин.
Додаємо просіяне з розпушувачем борошно, а також окріп і масло. Ретельно замісити тісто.
Перелийте тісто в роз'ємну форму для випічки. Запікайте бісквіт в духовці 40 хвилин, при температурі 180 градусів.
Ванільний бісквіт для торта готовий!