Ванільний бісквіт до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися найвдалішим рецептом ванільного бісквіту. Цей бісквіт виходить завжди! Готувати його просто, а результат - відмінний смак і високий корж.
Суперский ванільний бісквіт, який подобається і дітям, і дорослим! Він виходить неймовірно ароматним, повітряним.
- Борошно - 125 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 125 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Ванільна есенція - 1/4 чайних ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У мисці змішайте масло, цукор, молоко і яєчні жовтки. Збийте все за допомогою міксера до однорідної маси.
2. Додайте в яєчну суміш просіяне борошно, розпушувач, соду, сіль і ванільну есенцію.
Замісити гладке тісто.
Замісити гладке тісто.
3. Збийте в сухій чистій мисці білки до пишної піни і з'єднайте разом з тестом.
4. Налийте тісто в форму для випікання, змащену маслом. Готуйте бісквіт протягом 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.