Рецепт Ванільний бісквіт до чаю фото

Ванільний бісквіт до чаю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ваніль , Бісквітне тісто
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Хочу поділитися найвдалішим рецептом ванільного бісквіту. Цей бісквіт виходить завжди! Готувати його просто, а результат - відмінний смак і високий корж.

Опис приготування:

Суперский ванільний бісквіт, який подобається і дітям, і дорослим! Він виходить неймовірно ароматним, повітряним.

  • Борошно - 125 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Ванільна есенція - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
ванільний бісквіт до чаю - фото крок 1
1. У мисці змішайте масло, цукор, молоко і яєчні жовтки. Збийте все за допомогою міксера до однорідної маси.
ванільний бісквіт до чаю - фото крок 2
2. Додайте в яєчну суміш просіяне борошно, розпушувач, соду, сіль і ванільну есенцію.
Замісити гладке тісто.
ванільний бісквіт до чаю - фото крок 3
3. Збийте в сухій чистій мисці білки до пишної піни і з'єднайте разом з тестом.
ванільний бісквіт до чаю - фото крок 4
4. Налийте тісто в форму для випікання, змащену маслом. Готуйте бісквіт протягом 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти