Рецепт Ванільний бісквіт на майонезі фото

Ванільний бісквіт на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Низькокалорійні
Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Бісквіт, приготований на майонезі, виходить повітряним і трохи вологим. Саме майонез надає йому ще більше м'якості і ніжності. Якщо ви не проти експериментів - то вам сюди! ділюся рецептом!

Опис приготування:

Це кількість тіста розраховане на форму в діаметрі 16-18 см. З такого бісквіта можна приготувати торт або тістечка. Просто розріжте на коржі і прошарками джемом або кремом.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 100 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки (погасити оцтом)
  • Ванілін - 1 -2 Щепоток
ванільний бісквіт на майонезі - фото крок 1
Яйця з'єднайте з цукром.
ванільний бісквіт на майонезі - фото крок 2
Збийте їх до білого.
ванільний бісквіт на майонезі - фото крок 3
Введіть в тісто майонез, манку, соду і борошно.
ванільний бісквіт на майонезі - фото крок 4
Готове тісто вилийте в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30-40.
ванільний бісквіт на майонезі - фото крок 5
Готовий бісквіт остудіть і використовуйте за призначенням.

Схожі рецепти