Ванільний бісквіт на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт, приготований на майонезі, виходить повітряним і трохи вологим. Саме майонез надає йому ще більше м'якості і ніжності. Якщо ви не проти експериментів - то вам сюди! ділюся рецептом!
Це кількість тіста розраховане на форму в діаметрі 16-18 см. З такого бісквіта можна приготувати торт або тістечка. Просто розріжте на коржі і прошарками джемом або кремом.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 100 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки (погасити оцтом)
- Ванілін - 1 -2 Щепоток
Яйця з'єднайте з цукром.
Збийте їх до білого.
Введіть в тісто майонез, манку, соду і борошно.
Готове тісто вилийте в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30-40.
Готовий бісквіт остудіть і використовуйте за призначенням.