Бельгійський яблучний пиріг

Бельгійський яблучний пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
думаю, що не помилюся, якщо скажу, що у кожного народу є свій яблучний пиріг. При всій схожості підходів до їх готуванні, ці пироги зовсім різні. Уявляю рецепт бельгійського яблучного пирога.

опис приготування:

осінь — прекрасна пора для приготування яблучних пирогів, тому що це завжди смачна і затишна домашня випічка, яка збере за чайним столом всю сім'ю. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.

  • яйця— 2 штуки
  • Рослинна олія— 150 мілілітрів(rafinirovannoe)
  • цукор— 200 грам
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор— 1 штука(пакетик)
  • борошно— 400 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
  • яблука— 3 штуки
  • Цукрова пудра— 2 чайних ложки(для посипання перед подачею)
Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 1 Приготуйте інгредієнти.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 2 Яблука очистіть і наріжте дрібними кубиками, повинно бути 4 чайних чашки нарізаних яблук.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 3 На таку кількість начинки йде три середніх яблука.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 4 У миску вбийте два яйця, додайте рослинне масло, збийте в емульсію за допомогою віночка.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 5 Додайте цукровий пісок і ванільний цукор, змішайте.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 6 У просіяне борошно додайте корицю, соду, сіль, перемішайте.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 7 Частинами з'єднайте борошно з яєчно-масляною сумішшю, виходить досить густе тісто.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 8 Додайте до тесту нарізані яблука.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 9 Змішайте тісто з яблуками.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 10 Змастіть деко олією, викладіть тісто, розрівняйте.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 11 Випікайте бельгійський пиріг при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 12 Розріжте пиріг на порційні шматочки, посипте цукровою пудрою.

Бельгійський яблучний пиріг - фото крок 13 Бельгійський яблучний пиріг прекрасно підійде до ранкової кави або до чаю. Він виходить смачний, ароматний, простий у приготуванні. Дуже рекомендую приготувати!

Схожі рецепти

Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка — послаще. Смачна і швидка випічка виходить! опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затримується на столі. Тут використовується клас...

читати далі
Американський яблучний пиріг

Американський яблучний пиріг

Американський яблучний пиріг, як ми жартуємо, це пиріг для дорослих. Готується він з ромом і тому має легкий п'янкий аромат. Пиріг насичений шматочками яблук, а так само виглядає красиво і апетитно. опис приготування: Рецепт американського яблучного пирога досить простий. Він відрізняється від...

читати далі
Англійська яблучний пиріг

Англійська яблучний пиріг

Цей рецепт англійської яблучного пирога повністю відповідає своїй назві, тому що вперше я спробувала його в Лондоні, в одній приголомшливою пекарні. Достаток яблук і приголомшливий смак! опис приготування: Подавати англійська яблучний пиріг можна з морозивом або збитими вершками. Деякі їдять й...

читати далі
Ароматний яблучний пиріг з корицею

Ароматний яблучний пиріг з корицею

ніжний, ароматний, буквально тане в роті пиріг, з хрусткою коричної скоринкою підкорив мене з першого шматочка. Відразу ж захотілося пригоститися другим. Запрошую вас до себе на чаювання! опис приготування: Рекомендую вам рецепт, як приготувати яблучний пиріг з корицею. Ніжний бісквіт на вершк...

читати далі
Австрійський яблучний пиріг

Австрійський яблучний пиріг

Існує стільки різноманітних рецептів яблучного пирога. Яблука можна натерти, нарізати дрібно або крупно, перетворити в пюре. Ось ще один рецепт, як приготувати австрійський яблучний пиріг. опис приготування: Цей пиріг можна подавати теплим або вже остиглим. До нього рекомендують збиті вершки н...

читати далі