Рецепт Бельгійський яблучний пиріг фото

Бельгійський яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Думаю, що не помилюся, якщо скажу, що у кожного народу є свій яблучний пиріг. При всій схожості підходів до їх готуванні, ці пироги зовсім різні. Уявляю рецепт бельгійського яблучного пирога.

Опис приготування:

Осінь - прекрасна пора для приготування яблучних пирогів, тому що це завжди смачна і затишна домашня випічка, яка збере за чайним столом всю сім'ю. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.

  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів(rafinirovannoe)
  • Цукор - 200 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
  • Борошно - 400 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 2 чайних ложки (для посипання перед подачею)
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 2
Яблука очистіть і наріжте дрібними кубиками, повинно бути 4 чайних чашки нарізаних яблук.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 3
На таку кількість начинки йде три середніх яблука.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 4
У миску вбийте два яйця, додайте рослинне масло, збийте в емульсію за допомогою віночка.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 5
Додайте цукровий пісок і ванільний цукор, змішайте.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 6
У просіяне борошно додайте корицю, соду, сіль, перемішайте.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 7
Частинами з'єднайте борошно з яєчно-масляною сумішшю, виходить досить густе тісто.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 8
Додайте до тесту нарізані яблука.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 9
Змішайте тісто з яблуками.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 10
Змастіть деко олією, викладіть тісто, розрівняйте.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 11
Випікайте бельгійський пиріг при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 12
Розріжте пиріг на порційні шматочки, посипте цукровою пудрою.
бельгійський яблучний пиріг - фото крок 13
Бельгійський яблучний пиріг прекрасно підійде до ранкової кави або до чаю. Він виходить смачний, ароматний, простий у приготуванні. Дуже рекомендую приготувати!

Схожі рецепти