Рецепт Гуляш в пароварці фото

Гуляш в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гуляш в пароварці готується приблизно годину, ще трохи часу піде на обсмажування овочів в сковороді. Виходить він соковитим, наваристим, здоровим. Пропоную готувати гуляш з яловичини.

Опис приготування:

Томатне пюре я зазвичай готую сама. Для цього збиваю блендером консервовані у власному соку помідори, додаю трохи солі і базиліка. Можна купити готову італійське пюре, воно зазвичай буває по 700 мл. А можна очистити свіжі помідори від шкірки і пропустити через м'ясорубку або також збити блендером.

Отже, як приготувати гуляш в пароварці?

1. Морква і перець промийте і почистіть. Моркву наріжте кружальцями, перець - кубиками. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. У сковороді на середньому вогні нагрівайте масло і обсмажте цибулю, морква і болгарський перець до м'якості, помішуючи.

3. Додайте в сковороду томатне пюре, сіль, цукор, перемішайте і злегка згасити.

4. Яловичину промийте і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в пароварку.

5. На м'ясо викладіть обсмажені овочі, накрийте кришкою і варіть в пароварці протягом години. Через півгодини перемішайте.

6. Гуляш в пароварці готовий! Смачного!

Подавайте гуляш, приготований в пароварці, з картопляним пюре і рубаною зеленню.

Смачного!

  • Яловичина - 500-600 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Томатне пюре - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Паприка мелена - За смаком
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Томатне пюре я зазвичай готую сама. Для цього збиваю блендером консервовані у власному соку помідори, додаю трохи солі і базиліка. Можна купити готову італійське пюре, воно зазвичай буває по 700 мл. А можна очистити свіжі помідори від шкірки і пропустити через м'ясорубку або також збити блендером.

Отже, як приготувати гуляш в пароварці?

1. Морква і перець промийте і почистіть. Моркву наріжте кружальцями, перець - кубиками. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. У сковороді на середньому вогні нагрівайте масло і обсмажте цибулю, морква і болгарський перець до м'якості, помішуючи.

3. Додайте в сковороду томатне пюре, сіль, цукор, перемішайте і злегка згасити.

4. Яловичину промийте і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в пароварку.

5. На м'ясо викладіть обсмажені овочі, накрийте кришкою і варіть в пароварці протягом години. Через півгодини перемішайте.

6. Гуляш в пароварці готовий! Смачного!

Подавайте гуляш, приготований в пароварці, з картопляним пюре і рубаною зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти