Гуляш с гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з гранатом є буйство фарб, смаків, ароматів. Крім граната, додати в розгул зелений, екзотичних спецій. Гуляш будемо готувати з яловичини, яку замарінуем в харіссой.
Якщо у вас немає соусу харісса, то м'ясо замаринуйте в суміші подрібненого перцю чилі, часнику, koriandra, зіри, солі і оливкового масла.
Отже, як приготувати гуляш з гранатом?
1. Яловичину поріжте на шматочки. Замаринуйте шматочки яловичини в Соус харісса. Залиште на годину як мінімум. Краще, звичайно, залишити маринуватися на всю ніч.
2. У великій сковороді обсмажте шматочки маринованої яловичини в невеликій кількості оливкової олії. Коли м'ясо стане коричневим, додайте нарізаний півкільцями цибулю. Смажте до м'якості цибулі.
3. Додайте в сковороду спеції, лимонну цедру і сік лимона. Потім влийте бульйон. Бульйон можна замінити окропом з розчиненим у ньому бульйонних кубиків. Але це - тільки в екстрених випадках.
4. Доведіть наш екзотичний гуляш до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 2-3 годин.
5. Через годину після гасіння додайте моркву і половину коріандру. Під час приготування гуляш періодично помішуйте.
6. Якщо треба, під час приготування додайте трохи води.
7. У готовий гуляш додайте насіння граната, подрібнені маслини і коріандр.
Гуляш з гранатом готовий!
Смачного!
- Яловичина - 400 грам
- Аріса - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука (фіолетова, жаелательно)
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (оливкова)
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Імбир тертий - 1/2 чайних ложки
- Лимон - 1 штука(tsedra і сік)
- Бульйон м'ясний - 500 мілілітрів
- Морква - 3 штуки
- Koriandr (Braai) свіжий - - За смаком
- Маслини - 6-8 штук (можна не додавати)
- Гранат - 1/2 штуки (насіння)
Отже, як приготувати гуляш з гранатом?
1. Яловичину поріжте на шматочки. Замаринуйте шматочки яловичини в Соус харісса. Залиште на годину як мінімум. Краще, звичайно, залишити маринуватися на всю ніч.
2. У великій сковороді обсмажте шматочки маринованої яловичини в невеликій кількості оливкової олії. Коли м'ясо стане коричневим, додайте нарізаний півкільцями цибулю. Смажте до м'якості цибулі.
3. Додайте в сковороду спеції, лимонну цедру і сік лимона. Потім влийте бульйон. Бульйон можна замінити окропом з розчиненим у ньому бульйонних кубиків. Але це - тільки в екстрених випадках.
4. Доведіть наш екзотичний гуляш до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 2-3 годин.
5. Через годину після гасіння додайте моркву і половину коріандру. Під час приготування гуляш періодично помішуйте.
6. Якщо треба, під час приготування додайте трохи води.
7. У готовий гуляш додайте насіння граната, подрібнені маслини і коріандр.
Гуляш з гранатом готовий!
Смачного!