Рецепт Гуляш с гранатом фото

Гуляш с гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Фрукти , Яловичина , Гранат
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Гуляш з гранатом є буйство фарб, смаків, ароматів. Крім граната, додати в розгул зелений, екзотичних спецій. Гуляш будемо готувати з яловичини, яку замарінуем в харіссой.

Опис приготування:

Якщо у вас немає соусу харісса, то м'ясо замаринуйте в суміші подрібненого перцю чилі, часнику, koriandra, зіри, солі і оливкового масла.

Отже, як приготувати гуляш з гранатом?

1. Яловичину поріжте на шматочки. Замаринуйте шматочки яловичини в Соус харісса. Залиште на годину як мінімум. Краще, звичайно, залишити маринуватися на всю ніч.

2. У великій сковороді обсмажте шматочки маринованої яловичини в невеликій кількості оливкової олії. Коли м'ясо стане коричневим, додайте нарізаний півкільцями цибулю. Смажте до м'якості цибулі.

3. Додайте в сковороду спеції, лимонну цедру і сік лимона. Потім влийте бульйон. Бульйон можна замінити окропом з розчиненим у ньому бульйонних кубиків. Але це - тільки в екстрених випадках.

4. Доведіть наш екзотичний гуляш до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 2-3 годин.

5. Через годину після гасіння додайте моркву і половину коріандру. Під час приготування гуляш періодично помішуйте.

6. Якщо треба, під час приготування додайте трохи води.

7. У готовий гуляш додайте насіння граната, подрібнені маслини і коріандр.

Гуляш з гранатом готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 400 грам
  • Аріса - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука (фіолетова, жаелательно)
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (оливкова)
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Імбир тертий - 1/2 чайних ложки
  • Лимон - 1 штука(tsedra і сік)
  • Бульйон м'ясний - 500 мілілітрів
  • Морква - 3 штуки
  • Koriandr (Braai) свіжий - - За смаком
  • Маслини - 6-8 штук (можна не додавати)
  • Гранат - 1/2 штуки (насіння)
Якщо у вас немає соусу харісса, то м'ясо замаринуйте в суміші подрібненого перцю чилі, часнику, koriandra, зіри, солі і оливкового масла.

Отже, як приготувати гуляш з гранатом?

1. Яловичину поріжте на шматочки. Замаринуйте шматочки яловичини в Соус харісса. Залиште на годину як мінімум. Краще, звичайно, залишити маринуватися на всю ніч.

2. У великій сковороді обсмажте шматочки маринованої яловичини в невеликій кількості оливкової олії. Коли м'ясо стане коричневим, додайте нарізаний півкільцями цибулю. Смажте до м'якості цибулі.

3. Додайте в сковороду спеції, лимонну цедру і сік лимона. Потім влийте бульйон. Бульйон можна замінити окропом з розчиненим у ньому бульйонних кубиків. Але це - тільки в екстрених випадках.

4. Доведіть наш екзотичний гуляш до кипіння, потім знизьте вогонь до повільного, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 2-3 годин.

5. Через годину після гасіння додайте моркву і половину коріандру. Під час приготування гуляш періодично помішуйте.

6. Якщо треба, під час приготування додайте трохи води.

7. У готовий гуляш додайте насіння граната, подрібнені маслини і коріандр.

Гуляш з гранатом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти