Баклажани з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливе грузинське блюдо баклажани з гранатом вимагають часу, але їх аромат і смак підкорять вас. Готуються вони з використанням безлічі спецій і приправ.
Баклажани з гранатом я спробувала в Грузії. Гостре і апетитне блюдо, з неповторним захопливою ароматом. Можете подавати баклажани з гарніром, наприклад, картоплею. Раджу спробувати всім. Якщо ви приготуєте баклажани з гранатом до свята, то рецепт баклажан з гранатом у вас будуть просити все гості! Запевнюю вас. Смачного.
- Баклажани - 3 кілограма
- Часник - 1 штука
- Болгарський перець - 700 грам
- Перець чилі - 300 грам
- Білий винний оцет - 200 мілілітрів
- Сушені чорнобривці - 2 Ст. Ложки
- Sushёnиy koriandr - 2 Ст. Ложки
- Сущёний перець Чилі - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1-2 чайних ложок
- Гранат - 2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте баклажани кружечками, киньте в глибоку сковороду. Залийте рослинним маслом і посоліть.
Обсмажуйте баклажани до готовності.
У блендері або в м'ясорубці измельчитечасник.
Так само подрібніть болгарський перець. Не забудьте перед цим очистити його від насіння. Змішайте болгарський перець і часник.
Додайте до перцю і часнику все спеції.
Закип'ятіть в каструльці білий винний оцет і посоліть.
Вилийте білий винний оцет до соусу з спецій і овочів.
Потім вилийте соус в чашку з баклажанами, перемішайте. І висипте зерна граната.
Розігрійте в сковороді 200 мл рослинного масла.
І додайте рослинне масло до баклажанів в соусі. Баклажани з гранатом повинні настоятися протягом 4 годин.