Рецепт Баранина з гранатом фото

Баранина з гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Фрукти , Баранина , Гранат
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Смачна і м'яка баранина з легкою кислинкою від граната. З гарніром з рису - чудовий обід.

Опис приготування:

Баранину з гранатом приготувати дуже просто і зовсім недовго. Гранат досить кислий фрукт і тому м'ясо стає м'яким, ніжним і соковитим. А легка кислинка тільки підкреслює смак баранини. Пропоную вам спробувати рецепт приготування баранини з гранатом.

1. М'ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі до легкої скоринки.

2. Чистимо і нарізаємо цибулю і відправляємо до обсмаженого м'яса. Зменшуємо вогонь і даємо м'яса з цибулею протушкувати, тому закриваємо кришкою.

3. Тепер нам необхідно добути зернятка граната і з половини видавити сік. Не раджу видавлювати сік за допомогою соковижималки - в соку буде відчуватися присмак кісточок. Робимо все вручну. Можна придушити зерна за допомогою ложки. Заливаємо вийшов сік в сковорідку з м'ясом і тушкуємо хвилин 15.

4. Додаємо зерна граната, спеції і сіль і тушкуємо ще хвилин 10-15.

М'ясо готове. Подаємо до столу. Кращий гарнір - це, звичайно ж, Мал. Посипте блюдо свіжою зеленню, горішками і зернятками граната - буде красиво і смачно. Смачного!

  • Баранина - 800-900 грам
  • Гранати - 2 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сухі спеції для м'яса - 2 щіпки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
Баранину з гранатом приготувати дуже просто і зовсім недовго. Гранат досить кислий фрукт і тому м'ясо стає м'яким, ніжним і соковитим. А легка кислинка тільки підкреслює смак баранини. Пропоную вам спробувати рецепт приготування баранини з гранатом.

1. М'ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі до легкої скоринки.

2. Чистимо і нарізаємо цибулю і відправляємо до обсмаженого м'яса. Зменшуємо вогонь і даємо м'яса з цибулею протушкувати, тому закриваємо кришкою.

3. Тепер нам необхідно добути зернятка граната і з половини видавити сік. Не раджу видавлювати сік за допомогою соковижималки - в соку буде відчуватися присмак кісточок. Робимо все вручну. Можна придушити зерна за допомогою ложки. Заливаємо вийшов сік в сковорідку з м'ясом і тушкуємо хвилин 15.

4. Додаємо зерна граната, спеції і сіль і тушкуємо ще хвилин 10-15.

М'ясо готове. Подаємо до столу. Кращий гарнір - це, звичайно ж, Мал. Посипте блюдо свіжою зеленню, горішками і зернятками граната - буде красиво і смачно. Смачного!

Схожі рецепти