Рецепт Гуляш із сметаною фото

Гуляш із сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сметана гуляшу надає шовковисто-в'язку консистенцію і неповторний вершковий смак. Обожнюю гуляш, особливо з великою кількістю соусу. Для гуляшу потрібно гарне м'ясо, овочі, обов'язково паприка.

Опис приготування:

Як приготувати гуляш зі сметаною?

1. Свинину промийте, наріжте шматочками.

2. Цибуля почистіть і наріжте кубиками.

3. У каструлі нагрійте масло на середньому вогні.

4. Обсмажте в каструлі цибулю до м'якості, помішуючи.

5. До цибулі додайте червону мелену паприку, перемішайте і влийте пару ложок кип'яченої води.

6. Як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо 10 хвилин.

7. Помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.

8. Часник подрібніть.

9. Додайте в каструлю перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте. Гасіть протягом 20 хвилин.

10. Через 20 хвилин додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.

11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш. Перемішайте.

12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, хвилин 10.

Гуляш із сметаною готовий!

Прикрасьте рубаною зеленню.

Смачного!

  • Свинина - 600-650 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Квашена капуста - 450-500 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Томатне пюре - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
Як приготувати гуляш зі сметаною?

1. Свинину промийте, наріжте шматочками.

2. Цибуля почистіть і наріжте кубиками.

3. У каструлі нагрійте масло на середньому вогні.

4. Обсмажте в каструлі цибулю до м'якості, помішуючи.

5. До цибулі додайте червону мелену паприку, перемішайте і влийте пару ложок кип'яченої води.

6. Як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо 10 хвилин.

7. Помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.

8. Часник подрібніть.

9. Додайте в каструлю перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте. Гасіть протягом 20 хвилин.

10. Через 20 хвилин додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.

11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш. Перемішайте.

12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, хвилин 10.

Гуляш із сметаною готовий!

Прикрасьте рубаною зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти