Гуляш із сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Сметана гуляшу надає шовковисто-в'язку консистенцію і неповторний вершковий смак. Обожнюю гуляш, особливо з великою кількістю соусу. Для гуляшу потрібно гарне м'ясо, овочі, обов'язково паприка.
Як приготувати гуляш зі сметаною?
1. Свинину промийте, наріжте шматочками.
2. Цибуля почистіть і наріжте кубиками.
3. У каструлі нагрійте масло на середньому вогні.
4. Обсмажте в каструлі цибулю до м'якості, помішуючи.
5. До цибулі додайте червону мелену паприку, перемішайте і влийте пару ложок кип'яченої води.
6. Як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо 10 хвилин.
7. Помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.
8. Часник подрібніть.
9. Додайте в каструлю перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте. Гасіть протягом 20 хвилин.
10. Через 20 хвилин додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.
11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш. Перемішайте.
12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, хвилин 10.
Гуляш із сметаною готовий!
Прикрасьте рубаною зеленню.
Смачного!
- Свинина - 600-650 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчики
- Квашена капуста - 450-500 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Томатне пюре - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
1. Свинину промийте, наріжте шматочками.
2. Цибуля почистіть і наріжте кубиками.
3. У каструлі нагрійте масло на середньому вогні.
4. Обсмажте в каструлі цибулю до м'якості, помішуючи.
5. До цибулі додайте червону мелену паприку, перемішайте і влийте пару ложок кип'яченої води.
6. Як тільки вода випарується, викладіть в каструлю кубики м'яса, приправити сіллю. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте м'ясо 10 хвилин.
7. Помийте і почистіть болгарський перець, наріжте кубиками або смужками.
8. Часник подрібніть.
9. Додайте в каструлю перець, часник, кмин, томатне пюре, трохи води. Перемішайте. Гасіть протягом 20 хвилин.
10. Через 20 хвилин додайте капусту, перемішайте і тушкуйте ще півгодини.
11. Під кінець приготування сметану змішайте з борошном і додайте в гуляш. Перемішайте.
12. Тушіте гулянки, вже не закриваючи кришкою, хвилин 10.
Гуляш із сметаною готовий!
Прикрасьте рубаною зеленню.
Смачного!