Гуляш з печінки зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Лікарі радять вживати в їжу печінку мінімум 2 рази в тиждень. Я раджу приготувати гуляш з печінки зі сметаною - це дуже смачна страва, яке підійде до будь-якого гарніру.
Готується гуляш з печінки зі сметаною дуже просто. Печінка обсмажується з цибулею, а потім гаситься в сметані. В результаті виходить дуже смачне і ароматною блюдо. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати гуляш з печінки зі сметаною, ви не пошкодуєте. Його можна подавати до будь-якого гарніру - до овочевого пюре, кашам або макарони.
- Печінка яловича - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Печінка поріжте на невеликі шматочки і обсмажте на сковороді в рослинному маслі близько 8-10 хвилин.
Тим часом поріжте півкільцями цибулю.
Надішліть цибулю до печінки і готуйте 3-4 хвилини. Потім влийте 150 мл води, посоліть і тушкуйте до википання рідини.
Додайте сметану і тушкуйте блюдо ще 10 хвилин.
Гуляш з печінки зі сметаною готовий. Смачного!