Гуляш з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вживання курячої печінки благодійно впливає на наш імунітет, збагачуючи організм корисними вітамінами груп А і В. Рекомендую спробувати гуляш з курячої печінку - дуже смачна страва!
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування гуляшу з курячої печінки. Готовий гуляш чудово поєднується з різними гарнірами, в першу чергу - картопляним пюре або гречкою. Також можна вживати гуляш зі свіжими овочами. Сподіваюся, що вам сподобається!
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Печінка очищаємо від плівок і зайвого жиру. Промиваємо і обсушуємо.
Тепер слід обваляти печінку в борошні.
Розігріваємо в сковороді олію, обсмажуємо печінку кілька хвилин.
Подрібнюємо цибулю. Смажимо разом до м'якості цибулі, помішуючи.
Додаємо терту моркву. Смажимо ще хвилину.
Солимо і перчимо до смаку, кладемо лаврові листи. Вливаємо бульйон, щоб практично покрити печінку. tusim 20 хвилин, помішуючи.
Смачного!