Рецепт Гуляш з курячої печінки фото

Гуляш з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Цибуля , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вживання курячої печінки благодійно впливає на наш імунітет, збагачуючи організм корисними вітамінами груп А і В. Рекомендую спробувати гуляш з курячої печінку - дуже смачна страва!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування гуляшу з курячої печінки. Готовий гуляш чудово поєднується з різними гарнірами, в першу чергу - картопляним пюре або гречкою. Також можна вживати гуляш зі свіжими овочами. Сподіваюся, що вам сподобається!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
гуляш з курячої печінки - фото крок 1
Печінка очищаємо від плівок і зайвого жиру. Промиваємо і обсушуємо.
гуляш з курячої печінки - фото крок 2
Тепер слід обваляти печінку в борошні.
гуляш з курячої печінки - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді олію, обсмажуємо печінку кілька хвилин.
гуляш з курячої печінки - фото крок 4
Подрібнюємо цибулю. Смажимо разом до м'якості цибулі, помішуючи.
гуляш з курячої печінки - фото крок 5
Додаємо терту моркву. Смажимо ще хвилину.
гуляш з курячої печінки - фото крок 6
Солимо і перчимо до смаку, кладемо лаврові листи. Вливаємо бульйон, щоб практично покрити печінку. tusim 20 хвилин, помішуючи.
гуляш з курячої печінки - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти