Рецепт Гуляш з курячої печінки фото

Гуляш з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква, Цибуля, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вживання курячої печінки благодійно впливає на наш імунітет, збагачуючи організм корисними вітамінами груп А і В. Рекомендую спробувати гуляш з курячої печінку - дуже смачна страва!

До вашої уваги - простий рецепт приготування гуляшу з курячої печінки. Готовий гуляш чудово поєднується з різними гарнірами, в першу чергу - картопляним пюре або гречкою. Також можна вживати гуляш зі свіжими овочами. Сподіваюся, що вам сподобається!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
гуляш з курячої печінки - фото крок 1
Печінка очищаємо від плівок і зайвого жиру. Промиваємо і обсушуємо.
гуляш з курячої печінки - фото крок 2
Тепер слід обваляти печінку в борошні.
гуляш з курячої печінки - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді олію, обсмажуємо печінку кілька хвилин.
гуляш з курячої печінки - фото крок 4
Подрібнюємо цибулю. Смажимо разом до м'якості цибулі, помішуючи.
гуляш з курячої печінки - фото крок 5
Додаємо терту моркву. Смажимо ще хвилину.
гуляш з курячої печінки - фото крок 6
Солимо і перчимо до смаку, кладемо лаврові листи. Вливаємо бульйон, щоб практично покрити печінку. tusim 20 хвилин, помішуючи.
гуляш з курячої печінки - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти