Рецепт Гуляш з печінки курячої фото

Гуляш з печінки курячої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка , Помідор , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Гуляш з овочами з печінки є дуже смачним, простим і дешевим вечерею. І ще дуже корисним, тому що печінка, хоча її і не всі люблять, це бомба з вітамінів і фолієвої кислоти.

Опис приготування:

Печінка не всі люблять, тому що її дуже легко зіпсувати. Я розкрию свої секрети, як приготувати гуляш з печінки курячої, щоб вона була м'якою і ніжною. А разом з овочами звичайна печінку перетворюється в дуже ситний обід або вечерю. Можна подавати з макаронами або рисом або ж як окрему страву.


  • Куряча печінка - 1 кілограм
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелена квасоля - 400 грам
  • Петрушка - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - За смаком
1
Зелену квасолю помийте і очистіть. Наріжте її на шматки в 2-3 см. Киньте квасоля в підсолену воду і готуйте до стану аль денте. Відцідіть квасоля.
2
Бланшируйте помідори. Для цього зробіть зверху на помідорі надріз і помістіть в киплячу воду, а потім - різко в холодну. Зніміть шкіру і дрібно наріжте.
3
Дрібно наріжте цибулю і часник. Печінка посипте борошном і обсмажити на розігрітій олії. Смажити потрібно зовсім небагато, до невеликої скоринки. Смажену печінку відкладіть в сторону.
4
На цьому ж маслі обсмажте цибулю. Коли цибуля стане золотистим, додайте часник, квасоля, помідори і печінку. Додайте воду, перець, сіль і тушкуйте 10 хвилин.
5
Якщо у вас гуляш вийшов дуже густий, додайте ще води. Готовий гуляш посипте петрушкою і подавайте.

Схожі рецепти