Гуляш з печінки курячої
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з овочами з печінки є дуже смачним, простим і дешевим вечерею. І ще дуже корисним, тому що печінка, хоча її і не всі люблять, це бомба з вітамінів і фолієвої кислоти.
Печінка не всі люблять, тому що її дуже легко зіпсувати. Я розкрию свої секрети, як приготувати гуляш з печінки курячої, щоб вона була м'якою і ніжною. А разом з овочами звичайна печінку перетворюється в дуже ситний обід або вечерю. Можна подавати з макаронами або рисом або ж як окрему страву.
- Куряча печінка - 1 кілограм
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелена квасоля - 400 грам
- Петрушка - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 500 мілілітрів
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Борошно - За смаком
1
Зелену квасолю помийте і очистіть. Наріжте її на шматки в 2-3 см. Киньте квасоля в підсолену воду і готуйте до стану аль денте. Відцідіть квасоля.
2
Бланшируйте помідори. Для цього зробіть зверху на помідорі надріз і помістіть в киплячу воду, а потім - різко в холодну. Зніміть шкіру і дрібно наріжте.
3
Дрібно наріжте цибулю і часник. Печінка посипте борошном і обсмажити на розігрітій олії. Смажити потрібно зовсім небагато, до невеликої скоринки. Смажену печінку відкладіть в сторону.
4
На цьому ж маслі обсмажте цибулю. Коли цибуля стане золотистим, додайте часник, квасоля, помідори і печінку. Додайте воду, перець, сіль і тушкуйте 10 хвилин.
5
Якщо у вас гуляш вийшов дуже густий, додайте ще води. Готовий гуляш посипте петрушкою і подавайте.