Рецепт Гуляш з курячої грудки фото

Гуляш з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 45 хв.

Рекомендую простий рецепт смачного гарячого страви з ніжним курячим м'ясом, тушкованим з томатною пастою і овочами. Покажу і розповім, як приготувати гуляш з курячої грудки на обід або вечерю.

Опис приготування:

Гуляш можна готувати не тільки з яловичини, але і з курки, індички або свинини. Для приготування гуляшу з курячої грудки нам знадобиться половинка великої грудки, одна середня морквина, дві невеликі цибулини (або одна теж середня). Томатну пасту при бажанні можете замінити на справжні томати. Дивіться далі рецепт.

  • Куряча грудка - 0, 5 штуки
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Томатна паста - 1, 5-2 чайних ложки
  • Борошно - 0, 75 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - За смаком
  • Спеції - За смаком
гуляш з курячої грудки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Курячі грудки промийте і поріжте на довгасті шматочки. Відокремте кісткове філе, кістка курячої грудки нам не знадобиться.
гуляш з курячої грудки - фото крок 2
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Обсмажте курку злегка, хвилин 5, з двох боків, приправити сіллю.
гуляш з курячої грудки - фото крок 3
Поки курка смажиться, поріжте моркву і цибулю. Цибуля можете порізати кубиками або четвертинками. А морквину краще нарізати соломкою або взагалі на тертці натерти.
гуляш з курячої грудки - фото крок 4
Додайте цибулю до курки. Обсмажте, поки він не стане м'яким.
гуляш з курячої грудки - фото крок 5
Потім додайте моркву, перемішайте, обсмажуйте до м'якості морквини.
гуляш з курячої грудки - фото крок 6
Покладіть томатну пасту, перемішайте і тушкуйте пару хвилин. Можете додати столову ложку води за бажанням.
гуляш з курячої грудки - фото крок 7
Далі підходить черга борошна, гарненько її перемішайте з куркою.
гуляш з курячої грудки - фото крок 8
Заключний етап - гасіння. Додайте воду, можна і бульйон (курячий або овочевий), приблизно чашку. Вода повинна покрити курку, але не повністю.
гуляш з курячої грудки - фото крок 9
Додайте спеції ваші улюблені. Гасіть при закритій кришці хвилин 15.
гуляш з курячої грудки - фото крок 10
Готовий гуляш з курячої грудки подавати можете з зеленню і будь-яким гарніром. Дуже добре він поєднується з картоплею або макаронами. Смачного!

Схожі рецепти