Глазурований лосось в меду
(покроковий рецепт з фото)
Рибне філе готувати дуже просто, якщо ви вибрали хороший рецепт. Цей - один з таких. Він легкий, свіжий і швидкий. І при цьому смак виходить незвичайним. Вам повинен сподобається такий смачний варіант.
Вивчіть, як приготувати глазурованого лосося в меду зі свіжим салатом. Ця страва гідно виявитися в меню європейського ресторану. Його просто і швидко зробити, а задоволення ви отримаєте масу. Все завдяки грі смаків, адже основа буде солоної, а додавання - солодким. І до цього ми додамо нейтральний гарнір.
- Філе лосося - 500 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Салатний мікс - 300 грам
- Суміш горіхів, насіння і родзинок - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. У порційні тарілки викладіть салат. Додайте сіль, перець і масло. Перемішайте.
2. В цей же час натріть сіллю і перцем рибу. Спочатку обсмажте її 3 хвилини в маслі, потім в сковороду додайте мед. Обсмажте лосося з іншого боку ще 3 хвилини.
3. Потім філе лосося викладіть на салат. Посипте рибу зверху сумішшю з горіхів і насіння. Смачного!