Рецепт Домашнє пиво з меду фото

Домашнє пиво з меду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Напої , Алкогольні , Домашнє пиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 дн. 18 г. 0 хв.

Домашнє пиво з меду сьогодні може приготувати той, кому мед дівати нікуди. Напій виходить чудово смачним, але як завжди, на любителя. Мені особисто подобається. Мене пригостили, я оцінила!

Опис приготування:

Щоб приготувати домашнє пиво з меду, вам потрібно мати бочонок і прохолодний льох. Тобто, в квартирних умовах зробити таке пиво не дуже-то вийде, це варіант скоріше для тих, у кого є дача або заміський будинок. Втім, якщо у вас є підвал - там теж можна спорудити щось подібне.

Отже, рецепт наступний:

1. Візьміть велику каструлю, налийте в неї воду, покладіть мед і хміль. Кип'ятіть 2 годину.

2. Перелийте все в бочонок.

3. Додайте розведені дріжджі.

4. При кімнатній температурі витримаєте 5-6 днів, не закриваючи бочонок.

5. Потім бочонок закупорте і віднесіть в підвал.

6. Через 2-3 дня розлийте пиво по пляшках, закупорте.

Пиво зберігають в темному прохолодному місці. Втім, навряд чи ви йому дасте довго зберігатися - як правило, відлітає воно за один-два вечори

Хай щастить!

  • Вода питна - 10 літрів
  • Мед - 2 кілограма
  • Хміль - 250 грам
  • Дріжджі - 50 грам
Щоб приготувати домашнє пиво з меду, вам потрібно мати бочонок і прохолодний льох. Тобто, в квартирних умовах зробити таке пиво не дуже-то вийде, це варіант скоріше для тих, у кого є дача або заміський будинок. Втім, якщо у вас є підвал - там теж можна спорудити щось подібне.

Отже, рецепт наступний:

1. Візьміть велику каструлю, налийте в неї воду, покладіть мед і хміль. Кип'ятіть 2 годину.

2. Перелийте все в бочонок.

3. Додайте розведені дріжджі.

4. При кімнатній температурі витримаєте 5-6 днів, не закриваючи бочонок.

5. Потім бочонок закупорте і віднесіть в підвал.

6. Через 2-3 дня розлийте пиво по пляшках, закупорте.

Пиво зберігають в темному прохолодному місці. Втім, навряд чи ви йому дасте довго зберігатися - як правило, відлітає воно за один-два вечори

Хай щастить!

Схожі рецепти