Домашнє пиво без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Домашнє пиво без дріжджів готується з суміші злаків. Злаки обсмажуються до коричневого кольору, тому пиво виходить темним. Рецепт не дуже трудомісткий, а пиво виходить відмінне! успіхів!
Цей рецепт хороший для тих, у кого своє домашнє господарство, є великі льохи і великі ємності, щоб варити і зберігати великі обсяги пива. В домашніх умовах (в квартирних) ситуація ускладнюється, однак при бажанні теж можна впоратися.
Пиво, повірте, виходить смачне. Якщо не лінуйтеся - один раз спробуйте зробити, сподобається напевно.
Успіхів і приємного апетиту!
- Ячмінь - 1 кілограм
- Пшениця - 1 кілограм
- Жито - 1 кілограм
- Хміль - 0, 5 кілограма
- Лимон - 1 штука(Cedra)
- Вода - 20 літрів
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Tsikoriy - 60 грам
1
Всі злаки обжарmnt на сухій сковороді до коричневого кольору.
2
Обсмажені жито, пшеницю, ячмінь слід розмолоти в млині для зерна.
3
У велику ємність влийте 10 літрів води, додайте злаки, цикорій і кип'ятити протягом 10-15 хвилин.
4
Потім додайте ще 10 л води, хміль, цукор, цедру лимона.
5
Всю суміш проваріть на повільному вогні протягом 5-6 годин.
6
Потім штам.
7
Розлийте напій по пляшках, закупорте, зберігайте в темному прохолодному місці.