Домашнє пиво без солоду
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і легкий рецепт приготування домашнього пива без використання солоду. Вам буде потрібно порівняно мало часу, і ви зможете пригощати друзів власним смачним пивом.
Якщо ви хочете дізнатися найпростіший рецепт домашнього пива без солоду, то ви потрапили за потрібною адресою. Приготування пива найчастіше, дійсно, досить довгий і трудомісткий процес, проте даний рецепт допоможе вам самостійно приготувати пиво, яке ви зможете спробувати вже через 4 дня. Тому зараз я розповім вам, як зробити домашнє пиво без солоду дуже швидко і смачно, а ви обов'язково спробуйте цей рецепт:
1) У глибоку каструлю наливаємо 10 літрів води і додаємо патоку. Ретельно перемішуємо і ставимо кип'ятити. Варимо до того моменту, поки повністю не зникне запах патоки.
2) У марлю закручуємо хміль і опускаємо в воду з патокою. Варимо ще протягом 30 хвилин.
3) Коли рідина повністю охолоне, додаємо в каструлю рідкі дріжджі і ретельно перемішуємо.
4) Розливаємо рідина по пляшках і залишаємо стояти, не закриваючи кришками. Нам необхідно, щоб виділилася дріжджова піна.
5) Потім треба закупорити пляшки і осмолу. Ставимо їх в льох або будь-яке інше холодне місце на 4 дня.
Не минуло й тижня, а ви вже можете спробувати чудове пиво власного приготування, і не забудьте пригостити друзів.
- Потоку - 0, 5 L
- Рідкі дріжджі- 1 Склянка
- Хміль - 1/3 склянки
- Вода - 10 літрів
1) У глибоку каструлю наливаємо 10 літрів води і додаємо патоку. Ретельно перемішуємо і ставимо кип'ятити. Варимо до того моменту, поки повністю не зникне запах патоки.
2) У марлю закручуємо хміль і опускаємо в воду з патокою. Варимо ще протягом 30 хвилин.
3) Коли рідина повністю охолоне, додаємо в каструлю рідкі дріжджі і ретельно перемішуємо.
4) Розливаємо рідина по пляшках і залишаємо стояти, не закриваючи кришками. Нам необхідно, щоб виділилася дріжджова піна.
5) Потім треба закупорити пляшки і осмолу. Ставимо їх в льох або будь-яке інше холодне місце на 4 дня.
Не минуло й тижня, а ви вже можете спробувати чудове пиво власного приготування, і не забудьте пригостити друзів.