Рецепт Домашнє пиво без солоду фото

Домашнє пиво без солоду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Апельсин, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Найпростіший і легкий рецепт приготування домашнього пива без використання солоду. Вам буде потрібно порівняно мало часу, і ви зможете пригощати друзів власним смачним пивом.

Якщо ви хочете дізнатися найпростіший рецепт домашнього пива без солоду, то ви потрапили за потрібною адресою. Приготування пива найчастіше, дійсно, досить довгий і трудомісткий процес, проте даний рецепт допоможе вам самостійно приготувати пиво, яке ви зможете спробувати вже через 4 дня. Тому зараз я розповім вам, як зробити домашнє пиво без солоду дуже швидко і смачно, а ви обов'язково спробуйте цей рецепт:

1) У глибоку каструлю наливаємо 10 літрів води і додаємо патоку. Ретельно перемішуємо і ставимо кип'ятити. Варимо до того моменту, поки повністю не зникне запах патоки.

2) У марлю закручуємо хміль і опускаємо в воду з патокою. Варимо ще протягом 30 хвилин.

3) Коли рідина повністю охолоне, додаємо в каструлю рідкі дріжджі і ретельно перемішуємо.

4) Розливаємо рідина по пляшках і залишаємо стояти, не закриваючи кришками. Нам необхідно, щоб виділилася дріжджова піна.

5) Потім треба закупорити пляшки і осмолу. Ставимо їх в льох або будь-яке інше холодне місце на 4 дня.

Не минуло й тижня, а ви вже можете спробувати чудове пиво власного приготування, і не забудьте пригостити друзів.


  • Потоку - 0, 5 L
  • Рідкі дріжджі- 1 Склянка
  • Хміль - 1/3 склянки
  • Вода - 10 літрів
Якщо ви хочете дізнатися найпростіший рецепт домашнього пива без солоду, то ви потрапили за потрібною адресою. Приготування пива найчастіше, дійсно, досить довгий і трудомісткий процес, проте даний рецепт допоможе вам самостійно приготувати пиво, яке ви зможете спробувати вже через 4 дня. Тому зараз я розповім вам, як зробити домашнє пиво без солоду дуже швидко і смачно, а ви обов'язково спробуйте цей рецепт:

1) У глибоку каструлю наливаємо 10 літрів води і додаємо патоку. Ретельно перемішуємо і ставимо кип'ятити. Варимо до того моменту, поки повністю не зникне запах патоки.

2) У марлю закручуємо хміль і опускаємо в воду з патокою. Варимо ще протягом 30 хвилин.

3) Коли рідина повністю охолоне, додаємо в каструлю рідкі дріжджі і ретельно перемішуємо.

4) Розливаємо рідина по пляшках і залишаємо стояти, не закриваючи кришками. Нам необхідно, щоб виділилася дріжджова піна.

5) Потім треба закупорити пляшки і осмолу. Ставимо їх в льох або будь-яке інше холодне місце на 4 дня.

Не минуло й тижня, а ви вже можете спробувати чудове пиво власного приготування, і не забудьте пригостити друзів.

Схожі рецепти