Рецепт Домашнє осетинське пиво фото

Домашнє осетинське пиво
(покроковий рецепт з фото)

Осетинська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершки, Какао, Яйця
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Напої

Домашнє осетинське пиво такої ж традиційна частина національної кухні, що і тамтешні знамениті пироги. Осетинське пиво - це священний напій, коли його готують, моляться богу.

Домашнє осетинське пиво готується так:

1. Ячмінь і пшеницю залити водою і залишити на добу.

2. Воду злити, зерно поставити в тепле місце, щоб воно проросло.

3. Зерно з паростками висушити і змолоти. Вийде солод.

4. Солод всипати у велику посуд і залити теплою водою на 4 годину.

5. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити 2 години на повільному вогні.

6. Суміш процідити.

7. Кукурудзяне борошно обсмажити на сковороді, так, щоб вона стала коричневого кольору.

8. Додати борошно в суміш і варити ще 3 годину.

9. Котел зняти з вогню, охолодити до 35 градусов.Переліть у великий посуд.

10. Дріжджі розвести і влити в котел.

11. Укутати ковдрою і дати постояти добу для бродіння.

12. Готове пиво процідити, при бажанні додати цукор.

Справжнє осетинське пиво варити не так вже й просто, кажуть, виходить воно тільки в Осетії Якщо вас бентежить кількість інгредієнтів, то пропорційно зменшите все.

Удачі в приготуванні і приємного апетиту!

  • Питна вода якісна - 40-50 літрів
  • Зерна ячменю - 1, 5 кілограма
  • Зерна пшениці - 1, 5 кілограма
  • Біла кукурудзяна мука - 2 кілограма
  • Дріжджі - 75 грам
Домашнє осетинське пиво готується так:

1. Ячмінь і пшеницю залити водою і залишити на добу.

2. Воду злити, зерно поставити в тепле місце, щоб воно проросло.

3. Зерно з паростками висушити і змолоти. Вийде солод.

4. Солод всипати у велику посуд і залити теплою водою на 4 годину.

5. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити 2 години на повільному вогні.

6. Суміш процідити.

7. Кукурудзяне борошно обсмажити на сковороді, так, щоб вона стала коричневого кольору.

8. Додати борошно в суміш і варити ще 3 годину.

9. Котел зняти з вогню, охолодити до 35 градусов.Переліть у великий посуд.

10. Дріжджі розвести і влити в котел.

11. Укутати ковдрою і дати постояти добу для бродіння.

12. Готове пиво процідити, при бажанні додати цукор.

Справжнє осетинське пиво варити не так вже й просто, кажуть, виходить воно тільки в Осетії Якщо вас бентежить кількість інгредієнтів, то пропорційно зменшите все.

Удачі в приготуванні і приємного апетиту!

Схожі рецепти